Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel dit ervaren calculatiebureau in

Bent u op zoek naar een calculatiebureau om u te ondersteunen bij uw bouwproject? Verstandig, aangezien een dergelijk bureau veel verschillende zaken uit handen kan nemen, zodat u zich kunt focussen op het afleveren van een succesvol eindresultaat. DDC Consulting is een calculatiebureau dat u graag helpt bij uw bouwproject. U schakelt hen bijvoorbeeld in wanneer u zelf geen of weinig kennis bezit over het uitvoeren van bouwcalculaties of het opstellen van begrotingen. Deze experts berekenen bijvoorbeeld de kosten van uw bouwproject en zorgen op voorhand, gedurende en achteraf het project dat deze berekende kosten niet overschreden worden. Zij doen dit bijvoorbeeld door de gunstigste contracten voor u af te sluiten en door prijsonderhandelingen met aannemers voor u uit te voeren. Daarnaast toetsen zij constant de prijs in verhouding tot de kwaliteit, zodat er bijgestuurd kan worden waar nodig. De experts van DDC Consulting stellen ook graag een meerjarenonderhoudsplanning voor u op, hiermee weet u ook na het bouwproject welk onderhoud er wanneer uitgevoerd moet worden en hoeveel dit gaat kosten.

Waarom zou u een meerjarenonderhoudsplanning op laten stellen?

Indien u weinig tot geen verstand hebt van bouwcalculaties, kan het nut van een meerjarenonderhoudsplanning wellicht onduidelijk zijn. Het is echter cruciaal dat u deze op laat stellen door een ervaren calculatiebureau, zoals DDC Consulting. Een meerjarenonderhoudsplanning geeft niet alleen een duidelijk overzicht van de komende onderhoudswerkzaamheden en de kosten hiervan, maar het is ook erg handig om aan bepaalde verplichtingen te voldoen. Het is sinds 2018 verplicht om als Vereniging van Eigenaars een minimumbedrag apart te zetten voor onderhoud en herstel van het pand. De hoogte van dit bedrag kan worden bepaald door de kosten die staan omschreven in de meerjarenonderhoudsplanning.

Deel uw wensen

Wilt u dit calculatiebureau graag inschakelen voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning of voor hun andere diensten? Neem dan gerust contact met hen op en bespreek uw wensen. De ervaren medewerkers van DDC Consulting voorzien u graag van advies, zodat uw bouwproject zo soepel mogelijk verloopt.