Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Sloepen voor de verhuur bij dit bedrijf in Breukelen aan de Vecht

Heeft u binnenkort een dagje weg op de planning staan? Dan zijn de Loosdrechtse Plassen een absolute aanrader. Dit gebied tussen Utrecht en Amsterdam staat bekend om haar prachtige natuur en bijzondere flora en fauna. Voor een dagje ontspannen in de natuur of het beoefenen van verschillende watersporten is dit een fantastische bestemming. U ervaart de natuur van dit gebied het best vanaf het water. Gelukkig zijn er verschillende bedrijven te vinden aan de Vecht die sloepen voor de verhuur aanbieden. Een van deze bedrijven is De Eerste Aanleg in Breukelen.

Een uitgebreid aanbod

Jachthaven De Eerste Aanleg in Breukelen heeft verschillende sloepen voor de verhuur beschikbaar, zodat je de natuur omtrent de Vecht perfect kunt ontdekken. Dit bedrijf heeft sloepen in verschillende stijlen te huur, waarvoor u geen vaarbewijs nodig heeft. U hoeft enkel minimaal 21 jaar oud te zijn en borg te betalen om de sloepen te mogen huren. U kiest een sloep of boot uit het ruime aanbod. U kunt onder andere een ruime of kleine sloep, motorboot of vissersboot huren. Daarnaast zijn er ook andere sloepen voor grote gezelschappen voor de verhuur beschikbaar, zodat u met een groep collega’s, vrienden of familie de Vecht kunt ontdekken. Het vaartuig huurt u per dagdeel. Weet u niet zo goed welke boot voor uw activiteit geschikt is? Raadpleeg dan de specialisten van dit bedrijf. Zij helpen u graag.

Huur snel uw boot en ontdek dit prachtige natuurgebied vanaf het water

Wilt u meer weten over sloepen of boten voor de verhuur bij dit bedrijf aan de Vecht? Neem dan contact op met de specialisten en laat u verrassen door de mogelijkheden van De Eerste Aanleg. Wist u bijvoorbeeld dat deze bootverhuur over een eigen bruin café beschikt, zodat u na afloop van uw dagje varen nog even de dag kunt nabespreken met uw vrienden, collega’s of familie? Laat u verrassen door dit bedrijf en zorg voor een perfect dagje weg!

https://eersteaanleg.nl/