Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Taffe industriele tafels, industriele tafel, vintage tafel, industriele eettafels

Taffe is geïnspireerd door industriele werktuigen en oude vintage fabrieksmachines, gietijzeren machine onderstellen, machine tandwielen en gietijzeren tafelonderstellen en gietijzeren tafelpoten. Deze inspiratie wordt terug gebracht in het design van de industriële tafel, tafels. Deze delen worden gelaserd door een computergestuurde lasers wat de computergeproduceerde ontwerpen uit kan laseren in dik plaatstaal. Er wordt bij taffe industriele tafel, industriele tafels alleen gekozen voor dik plaatstaal omdat dit het juiste tegengewicht geeft voor een stevige en robuuste tafel die lang mee gaat en wel tegen een stootje kan. De gietijzeren tafelpoten zijn allemaal van oude machines en worden zo een tweede leven gegeven.

Tafelbladen

Tafel onderstellen ook een ruim keuze tussen houtsoorten en houtbehandelingsmethodes. Alle tafel, eettafel, industriele tafel en industriele eettafelnste maat geleverd worden. Naast de maat kan er natuurlijk ook gekozen worden voor een houtsoort naar keuze.   taffe De wagonplanken zijn afkomstig uit oude treinwagons en zijn jaren lang gebruikt in deze zware industrie waardoor de planken hun geleef volledig geschuurd en in sommige gevallen geschaafd.  Als de industriele tafelbladen geheel geschuurd en glad zijn worden de wagonplanken, de dikte en kleur tinten, van licht gerookt tot donker gerookt. Standaard wordt de industriele tafel geleverd met 5cm dik massief eiken planken. Daarbij kunnen de planken tot 25cm breed. Wat een zeer mooi effect geeft aan de oude tafel look. Ook kan gekozen worden voor vergrijsd eiken.  Het eiken tafelblad kan geleverd worden in verschillende kleur tinten, ook zwart eiken tot licht gerookt of geheel licht eiken is allemaal mogelijk. Kortom er is veel keuze aanbod van industriële tafel, tafels. Vintage industrieel design en oude machine onderstellen of gietijzeren tafelpoten worden veel gebruikt bij taffe tafels.

Onderstellen

Naast de verschillende soorten tafelbladen kan er gekozen worden vooor veel verschillende tafel onderstellen voor een industriele tafel naar keuze en geheel naar wens en maat te maken. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een in hoogte verstelbare tafel. Deze tafel soort is uniek in nederland en kan naar gewenste hoogte gezet worden door middel van verschillende vertandingen en te draaien aan een handwiel. Industriele tafel, industriele eettafel, industriele tafels, Vergadertafel. Deze tafel soort is ook mogelijk met een massief oud eiken met vegrijst eiken of greookt eiken tafel blad maar er zijn naast de in hoogte verstelbare tafel, crank tafel ook keuze voor een industriele tafel die in hoogte te verstellen is doormiddel van spindels en moeren. Door an ook opgewenste maat geleverd worden. Naast de wagonplanken tafel maat kan er natuurlijk ook gekozen worden voor een houtsoort naar keuze.  De wagonplanken zijn afkomstig uit oude treinwagons, perfect voor de oude planken voor de oude look voor de industriele tafel op maat naar keuze.

Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

 

http://www.taffe.nl