Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Tips voor de inrichting van een vakantiehuis

De inrichting van een vakantiehuis is een niet onbelangrijk beslissingscriterium voor de potentiële gast om juist wel of juist niet voor uw vakantiehuis te kiezen. Veel verhuurders vragen zich in de aanloop naar een huurcontract of een eventuele modernisering af waar men op moet letten bij de inrichting van hun vakantiehuis. Ik wil u graag een paar persoonlijke tips en advies over de inrichting van uw vakantiehuis geven, waarmee u direct aan de slag kunt op de website van Compleet in Stijl.

De inrichting van een vakantiehuis mag een eigen karakter hebben

Een eigen karakter schaadt uw verhuur niet, zeker niet als ze concurreren met veel verhuurders in een appartementencomplex of vakantiecomplex (dit betekent geen exotisch of extravagant meubilair). Het is belangrijk dat een geïnteresseerde persoon een verschil kan zien en dat je in staat bent om “dat bepaalde iets” te laten zien!

Maak kennis met de tijdgeest

Probeer te voorkomen dat er een conglomeraat van gebruikt meubilair in uw vakantiehuis ontstaat. De tijden dat je gasten met rustieke bedoelingen kon aanspreken zijn definitief voorbij. De smaken zijn verschillend, maar men moet in staat zijn om een duidelijke lijn in het meubilair te herkennen. Het principe is: Wat niet thuishoort in uw privé-appartement heeft geen plaats in uw vakantieappartement.

Inrichten en moderniseren volgens doelgroepen

Als u uw belangrijkste doelgroepen kent, dan moet u ook rekening houden met hun behoeften bij het inrichten van uw vakantiehuis. De fietser is blij met de fietsenstalling en de droogkamer, de familie is blij met kindvriendelijke details zoals een speelplaats in de tuin of een spelconsole, senioren verwelkomen barrièrevrije installaties zoals diepe douchebakken en drempelvrije vloeren, de zakenreiziger heeft de internetverbinding nodig.

Slaapkamer

Als u niet goed slaapt op vakantie, zult u al snel ontevreden zijn en nooit meer terugkomen. Daarom moet u speciale aandacht besteden aan de slaapkamer: hoogwaardige matrassen zijn een basisvoorwaarde, ook het beddengoed en de lattenbodem moeten van een zeer goede kwaliteit zijn. Per slaapplaats moeten minstens 2 extra kussens en een extra deken klaar liggen.

Keuken

Een volledig uitgeruste keuken is een favoriet bij veel doelgroepen. Vaatwasser, diepvriezer, magnetron, oven moeten beschikbaar zijn. Kook- en consumptiegerei zoals glazen, borden en bestek enz. moeten regelmatig op volledigheid worden gecontroleerd en indien nodig worden vervangen. Gebruik geen keukengerei uit oma’s keukenkastje. Kruiden en voedsel mogen om hygiënische redenen niet worden bewaard en aan de nieuwe gast worden aangeboden!

Veel waar u aan moet denken, maar de professionals van Compleet in Stijl helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes via een persoonlijk advies nadat u via de website uw pakket heeft gekozen. Snel, duidelijk en makkelijk.

Gerelateerde artikelen

25 jaar getrouwd (cadeau)

Geld besparen met LED TL verlichting

Een eiken vloer uit onze eigen fabriek