Groothandel

Toepassingen voor kunststof bakken

Soms heeft u andere maten dan de standaard maten nodig bij het bestellen van nieuwe kunststof pallets, kratten of bakken. Het kan voorkomen dat de standaardmaten die hiervoor gerekend worden simpelweg niet volledig volstaan. In dat geval is het handig om kunststof bakken of kunststof pallets en kratten aan te schaffen bij Alpac, aangezien zij de mogelijkheid bieden om de standaardmaten aan uw wensen aan te passen. Een kunststof bak kan specifiek voor uw toepassing worden ontworpen en vervaardigd, zodat u een geheel nieuw en uniek product ontvangt. Een product dat geheel aansluit bij uw wensen, zodat het effectief kan worden ingezet en de juiste lading kan worden opgeslagen of vervoerd.

Ruime keuze uit op maat gemaakte kunststof bakken en standaardmaten

U kunt verschillende producten laten aanpassen, zodat deze op de juiste maat aan u geleverd worden. Denk hierbij aan diverse soorten kratten, zoals stapelbare kratten, inklapbare kratten, distributiekratten of magazijnkratten en diverse uitvoeringen van kunststof bakken en pallets. Elk van deze producten is verkrijgbaar in de standaard maten, maar kan naar wens worden aangepast. Alpac heeft de techniek en ervaring in huis om de producten exact zo te maken als u wenst. Hier ontvangt u bovendien gedegen advies over welk product het meest geschikt is voor de toepassing die u in gedachten hebt.

Kies voor breed inzetbare producten die lang meegaan

Als u kunststof bakken, pallets of kratten op maat bestelt bij Alpac, heeft u hier lang profijt van. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en gaan hierdoor lang mee. Bovendien ontvangt u een uniek product met specifieke afmetingen, die u voor meerdere projecten kunt gebruiken. De kunststof bakken zijn zowel voor opslag als voor transport van goederen te gebruiken en u laadt ze eenvoudig op bijpassende kunststof pallets. Uw productie zal een stuk sneller en gemakkelijker verlopen met producten die de juiste afmetingen hebben. Bij Alpac kunt u terecht met al uw verzoeken en de producten worden snel geleverd.