Grotebomencheque
Image default
Vervoer en transport

Van de vele transportbedrijven in Nederland is dit uw ideale partner

Bij het transporteren van uw product komt een hoop kijken. Denk hierbij aan het vervoer, de opslag, afwikkeling en het kiezen van een transportmethode. Zeker wanneer u niet alleen in het binnenland, maar ook naar het buitenland wilt transporteren, is het van belang om een goede transportpartner te kiezen. Nu bestaan er nogal wat transportbedrijven in Nederland, maar wilt u een bedrijf dat net een beetje meer biedt? Dan zit u bij Y&O in Nieuw-Vennep, vlakbij Hoofddorp, helemaal goed.

Kies voor volledige ontzorging

Volledige ontzorging staat bij Y&O centraal en zij weten precies wat er nodig is om uw lading van punt A naar B te krijgen. Uiteraard is iedere zending anders. Daarom luisteren ze graag naar uw specifieke wensen en eisen. Alleen dan weten ze zeker waar uw behoefte ligt en hoe zij u zo goed mogelijk kunnen helpen. Afhankelijk van uw situatie adviseren de specialisten van dit bedrijf u op persoonlijk niveau. Zo adviseren zij u welke transportmethode u het beste kiest én helpen ze u met de implementatie hiervan. Dat noemen we nog eens ontzorging! Daarnaast staan zij u met raad en daad bij gedurende het volledige logistieke proces. Is de transport geregeld en zou u graag uw goederen tijdelijk of langdurig willen opslaan? Geen probleem, ook daar helpen ze u bij. Anders dan alle andere transportbedrijven in Nederland hebben zij warehousing op maat voor u.

Vraag een offerte aan

Y&O heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de transportsector en heeft een uitgebreid netwerk ter beschikking. Hierdoor zijn zij perfect in staat om goed te schakelen en zeer flexibel te handelen. Binnen de sector bieden zij in vergelijking met andere transportbedrijven in Nederland dan ook écht iets extra’s. Onafhankelijk van uw product, budget of klantenbestand bieden zij u maatwerkoplossingen. Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

https://yando.nl/

Gerelateerde artikelen

Een bakfiets kopen in de grootste showroom van Nederland

Uw goederen op tijd en veilig geleverd door dit verhuisbedrijf uit Den Bosch

Een spoedkoerier op wie u kunt bouwen