Grotebomencheque
Image default
Horeca

Vergaderen aan de vecht, een unieke locatie!

Samenwerken en vergaderen was vroeger niet altijd vanzelfsprekend, maar anno 2021 is het haast niet weg te denken van onze bedrijfscultuur. Het is zo gewoon geworden dat bedrijven als Microsoft en Google er zelfs software voor hebben ontwikkeld, denk maar eens aan Microsoft Teams en Google Hangouts. Met deze software kan iedereen overal op de wereld virtueel samenwerken. Ondanks dat we met de huidige technologie overal met elkaar kunnen vergaderen, is een meeting in real life een stuk interactiever en gezelliger. Vooral als deze meeting plaatsvindt op een unieke locatie gelegen aan het water. In ons blog lees je de drie voordelen van vergaderen aan de Vecht!

Vergaderen aan de vecht: omringd door natuur

Een keer wat anders dan binnen vergaderen. Ook hoef je je geen zorgen meer te maken of een vergaderruimte beschikbaar is of niet, want vandaag gaan jij en het team erop uit. In de openlucht vergaderen brengt veel voordelen met zich mee. Zo is er minder stress in de groep, wat kan betekenen dat er meer rust is en mensen beter mee krijgen wat er wordt gezegd. In het geval van brainstormen helpt het om een andere omgeving te verkennen dan jij en je team gewend zijn. Dit kan voor meer creatieve ideeën zorgen, omdat je brein met een nieuwe omgeving op een andere wijze wordt geprikkeld. Vraagstukken vanuit een ander oogpunt bekijken wordt gestimuleerd wanneer je omringd bent door de natuur. 

Geen technische storingen meer

Dat technologie veel mogelijkheden biedt kan niet ontkend worden. Maar helaas kent technologie ook zijn nadelen. Bij het vergaderen kan je WIFI wel eens uitvallen of verzwakken, waardoor je de nieuwe Mona Lisa bent of als een robot klinkt bij je collega’s. Als het echt tegenzit kan de vergadering gedag worden gezegd. Wanneer je buiten vergadert aan de vecht heb je geen last van technische storingen. 

Persoonlijk en onmisbaar

Ben je opzoek naar manieren om je team samen te brengen? Dan is vergaderen aan de vecht een unieke ervaring die je zeker niet mag missen. Wanneer je online of alleen maar binnen vergadert is het veel makkelijker om het puur zakelijk te houden. De vergadering is begonnen om een reden en wanneer dat besproken is, gaat iedereen zijn eigen gang op. Maar wanneer je aan de vecht vergadert maak je het makkelijker voor je team om na de vergadering een korte praatje of een drankje te doen. Zo kunnen ze elkaar beter leren kennen.