Grotebomencheque
Image default
Business / Business Services

Vergaderen in het gebouw van Vonk 360

In het begin had ik nog nooit gehoord van Vonk 360. Echter als ik dit eerder had geweten, had ik eerder van hun dienst gebruik gemaakt. Het probleem met mijn bedrijf is namelijk dat er heel veel mensen in de omgeving Utrecht wonen en zelf zit het bedrijf in Duiven. Ze moeten elke dag ver reizen als ze maar een bepaalde meeting hebben. Soms is het ook zo dat er sommige niet komen vanwege de reistijden. Nu had ik een belangrijke vergadering waar iedereen bij moest zijn, maar ik wilde ook een oplossing hiervoor bedenken.

Een vergaderlocatie, zoals Vonk 360, vinden in de omgeving

Ik wilde daarom een vergaderlocatie, zoals Vonk 360, in de omgeving van Utrecht zoeken waarbij het voor iedereen mogelijk was om erbij te zijn. Het is namelijk een meeting waarbij we de cijfers gaan bespreken van het afgelopen kwartaal en dat is natuurlijk voor iedereen interessant van hoe het bedrijf ervoor staat. Of we onze doelen we hebben behaald van de afgelopen maanden etc. Toen ik op het internet aan het kijken was, kwam ik snel op de website van Vonk 360 terecht. Ik zag dat ze mooie zalen hadden waar de meeting plaats kon vinden, dus nam ik contact op met het bedrijf.

Op een normale manier kunnen vergaderen

Ik had snel iemand aan de lijn en ik kon daar ook meteen een datum boeken voor een vergaderzaal in hun gebouw. Dit was echt top service. Ik heb binnen een paar minuten al een vergaderzaal gereserveerd en een paar dagen van te voren moest ik aangegeven of dit nog doorging en dan hoefde ik pas te betalen, echt ideaal! De meeting zelf ging heel goed. Al het personeel was aanwezig en we hebben aan het einde van de meeting nog een drankje kunnen doen. Ik raad Vonk 360 iedereen aan!

Probeer het zelf ook

Wilt u ook een vergaderlocatie huren voor een bepaalde dag? Of heeft u geen plek om ergens te werken en wilt u dat doen in rust en stilte? Bekijk dan eens de website van Vonk 360 om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

 

Gerelateerde artikelen

Slotenmaker Rotterdam goedkoop

Een goede schilder in Nijmegen en de omgeving

Bestuurlijke informatieverzorging toegelicht