Grotebomencheque
Image default
Bedrijven

Verhoog je productiviteit met een verstelbare Herman Miller bureaustoel

Met de verstelbare Herman Miller bureaustoel worden rug- en nekproblemen verleden tijd. De stoel is namelijk zo ontworpen dat deze geschikt is voor ieder lichaamstype. Bovendien kan je het ontwerp met de handige configurator nu helemaal naar eigen wens aanpassen. Benieuwd naar de andere voordelen van deze stijlvolle en comfortabele bureaustoel? Lees dan gauw verder.

Welk model kies jij?

De verstelbare Herman Miller bureaustoel is beschikbaar in vijf modellen. Elk van deze stoelen brengt andere voordelen met zich mee en het is dan ook altijd verstandig om goed na te denken over wat jij belangrijk vindt. Wanneer je bijvoorbeeld veel last hebt van je onderrug, is de Aeron misschien een fijne optie voor jou. Heb je liever dat de stoel automatisch reageert op jouw bewegingen? Dan kan je beter voor de Cosm-stoel met Harmonic Tilt-techniek gaan. Wat je ook kiest, je profiteert gegarandeerd van een stijlvolle en comfortabele bureaustoel.

Stel zelf een stoel samen

Heb je het idee dat de bovengenoemde modellen niet 100% voldoen aan jouw eisen? Stel dan zelf jouw verstelbare Herman Miller bureaustoel samen. Met de configurator tool van LoyalBrand bepaal jij hoe de stoel eruit komt te zien, zodat het eindresultaat precies is zoals jij dat wilt.

Laat een werkplekonderzoek uitvoeren

Het is natuurlijk van groot belang dat je op je werk ook daadwerkelijk productief bent. Het kan echter zijn dat jouw werkhouding ervoor zorgt dat je je minder goed kunt concentreren en dus ook een stuk minder gedaan krijgt. In dat geval is het een goed idee om een werkplekonderzoek te laten uitvoeren. Je maakt dan een afspraak met een van de experts van LoyalBrand, die bij jou langskomt om te kijken hoe je jouw werkplek kunt verbeteren om je productiviteit te verhogen. Klinkt goed, toch?