Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verhuur van een minikraan met overdruk: hoe werkt overdruk eigenlijk?

Op een bouwplaats heeft u doorgaans te maken met beperkte ruimte en verscheidene vervuilende stoffen. Tegen die laatste wilt u uw medewerkers zo goed mogelijk beschermen. Een chauffeur van een machine moet schone lucht kunnen inademen. Dit terwijl er in het grondverzet, net als in wegtransport en recycling, vaak sprake is van toxische stoffen als waterstof, ammoniak of bagger. Een overdruksysteem houdt de lucht die uw chauffeur inademt, schoon. Dé partij voor de verhuur van een minikraan met overdruk is Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf uit Noord-Holland.

 

Schone lucht inademen

Kiest u ervoor gebruik te maken van de verhuur van een minikraan met overdruk? Dan kiest u voor efficiëntie, ergonomie en veiligheid. De overdrukcabine heeft een hogere luchtdruk dan de reguliere lucht om ons heen, die ongeveer één bar is. Door de hogere luchtdruk in de cabine kan lucht van buitenaf niet zomaar binnenkomen, maar de cabine alleen verlaten. De lucht die de chauffeur in de cabine wel inademt, is lucht die van buiten wordt aangetrokken, maar door een speciaal filter gaat voordat het de cabine bereikt. Zo ademt de chauffeur enkel schone lucht in.

Verkoop van cabinefilters

Het in Noord-Holland gevestigde Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf verhuurt grondverzetmachines en uitrustingsstukken, zoals een minikraan met overdruk en een sloophamer voor een minikraan. Ook bent u hier aan het juiste adres voor de aanschaf van cabinefilters. In 2020 is de specialist een dealerschap aangegaan met Freshfilter, waardoor u van alle gangbare overdrukfilters wordt voorzien, ook van filters voor machinemerken die het bedrijf zelf niet verhuurt.

Ga in zee met dé specialist

Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf is al ruim veertig jaar de specialist in de verhuur van grondverzetmachines en uitrustingsstukken zoals een minikraan met overdruk en een sloophamer voor een minikraan. Indien gewenst kan het bedrijf ervoor zorgen dat een chauffeur de werkzaamheden, bijvoorbeeld met een minikraan en sloophamer, bij u op locatie uitvoert. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact op met dé specialist.