Grotebomencheque
Image default
Dienstverlening

Verkoop via een opkoper uw oude landbouwmachines in Noord- Brabant

Wist u dat u uw oude werktuigen nog geld waard kunnen zijn als u deze verkoopt aan een opkoper van landbouwmachines in Noord-Brabant? Als u een aantal machines of werktuigen op uw bedrijf heeft waar niets meer mee gebeurt, dan kunt u besluiten om deze machines te verkopen. Niet alleen ruimt dat flink op, het kan u ook nog wat geld opleveren. In Noord-Brabant kunt u met uw oude werktuigen terecht bij Werktuigverkopen.nl in Breda. Deze opkoper van landbouwmachines in Noord-Brabant koopt al uw tractoren en landbouwmachines op, maar ook aggregaten, koelsystemen en hoogwerkers van elk bouwjaar en elk type. 

Een opkoper voor uw afgeschreven en niet-gekeurde machines

Als u oude afgeschreven machines als heftrucks, hoogwerkers, tractoren en graafmachines heeft staan die afgeschreven zijn of waar een mankement aan is, dan kunt u deze machines verkopen aan een opkoper van landbouwmachines in Noord-Brabant. Een opkoper knapt uw oude machines op zodat ze een nieuwe eigenaar weer van dienst kunnen zijn. De meeste opkopers zijn ook geïnteresseerd in machines die defect zijn of een mankement hebben omdat ze vaak monteurs in huis hebben om deze machines weer aan de praat te krijgen. U kunt met alle werktuigen van elk merk bij hen terecht en vaak is transport ook geen enkel probleem. Uw werktuigen worden zonder kosten gewoon bij u opgehaald, zelfs als u niet in de buurt gevestigd bent. 

Hoe werkt dat, machines verkopen via een opkoper in Noord- Brabant?

Als u afgeschreven, defecte of ongekeurde machines heeft die u zou willen verkopen, neem dan bijvoorbeeld contact op met Werktuigverkopen.nl in Breda. U kunt dat eenvoudig via de website waar u de betreffende machine kunt aanmelden. De opkoper zal dan eerst de machine komen inspecteren om een bod te kunnen uitbrengen. Gaat u akkoord met het bod dat deze opkoper van landbouwmachines in Noord-Brabant uitbrengt, dan kunt u kiezen voor uitbetaling in contanten of per bank. 

https://werktuigverkopen.nl/