Zakelijke dienstverlening

Vind een Salesforce partner voor de juiste configuratie

U kunt vrij eenvoudig een Salesforce partner vinden die u helpt bij het configureren van het systeem. Het enorme succes van Salesforce heeft ervoor gezorgd dat steeds meer partijen zich opwerpen als partner. Hoe weet u nu wie een goede partner is en wie niet? Het is cruciaal om dit van tevoren te weten, want een optimale werking van de programma’s begint met een correcte configuratie. Ga dan ook nooit direct met een partij in zee, maar kijk, vergelijk en stel vooral ook vagen.

Een goede Salesforce partner denkt met u mee

Salesforce is in de basis al een zeer uitgebreid systeem dat spreekwoordelijke wonderen kan verrichten voor uw organisatie. Echter, de juiste Salesforce partner denkt met u mee. Salesforce configureren is één ding, maar het systeem zo configureren dat u er maximaal van profiteert en dat het uw organisatie optimaal ondersteunt, is weer iets anders. U vertrouwt op de diensten van een expert om het maximale uit de mogelijkheden van de pakketten te halen. U heeft hier ook echt een expert voor nodig, want de software biedt ongelofelijk veel mogelijkheden. Veel meer nog dan u zich waarschijnlijk realiseert. De juiste partij is op de hoogte van deze mogelijkheden en kan u adviseren. Zij denken met u mee en denken een stap verder om u de best mogelijke oplossingen te bieden.

Kies voor een vertrouwde partner

Niet elke Salesforce partner is een gecertificeerde partner van een hoog niveau. Gecertificeerde partnerschappen kennen diverse gradaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een platinum partner zoals Profit4SF. Met de kennis van een platinum partner weet u zeker dat er optimaal met u wordt meegedacht, dat u de hoogste kwaliteit krijgt en dat uw organisatie het maximale uit het bijzonder omvangrijke pakket kan halen. U krijgt precies waar u behoefte aan heeft en meer, indien gewenst.  

https://www.profit4sf.nl/