Grotebomencheque
Image default
Horeca

Voordelig fusten met bier aanschaffen zonder verplichtingen

Premium pils hoeft niet duur te zijn! Heerlijk bier met een frisse afdronk, dat is wat u kunt verwachten van de fusten die u bestelt bij Horecabier. Uw gasten wilt u natuurlijk te allen tijde bier van hoogwaardige kwaliteit serveren. De fusten die bij Horecabier verkrijgbaar zijn, bevatten bier dat is gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij. Het bier is met ambachtelijke vakkennis gebrouwen met het zuiverste water uit de bron en natuurlijke ingrediënten. De verfrissende smaak, de neutrale goudtint en een vleugje bittere smaak, alles wat bier smaakvol en van goede kwaliteit maakt, haalt u voor uw horecaonderneming in huis bij deze leverancier.

De verschillende fusten met bier die u hier kunt aanschaffen

Welk bier gaat u serveren? Bij Horecabier heeft u de keuze uit verschillende soorten: de HB Goud, HB Zilver en HB Speciaal. De fusten met deze soorten bier zijn in diverse groottes verkrijgbaar. De HB Goud is zelfs aan te schaffen in een tank van 1000 liter, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor kleinere hoeveelheden, zoals de fusten van 20, 30 en 50 liter. Het grote voordeel aan Horecabier is dat u niet gebonden bent aan minimale of vaste hoeveelheden. U bestelt precies wat u nodig heeft voor uw horecaonderneming, niet meer en niet minder! De prijzen blijven bovendien laag doordat marketinguitingen, leningen en bonussen niet worden doorberekend in de aankoopprijs. Zo bespaart u al snel honderden euro’s.

Uw eigen biermerk ontwikkelen? Dat kan!

U heeft bij Horecabier ook de mogelijkheid om uw eigen biermerk te ontwikkelen. U verrast met uw eigen merknaam al uw gasten en uw onderneming komt nog professioneler over. Wanneer u hier interesse in heeft, kunt u altijd terecht bij de medewerkers van dit bedrijf. Uiteraard kunt u hen ook al uw vragen stellen over de bieren die Horecabier in huis heeft. Wanneer u bestelt binnen Nederland, zijn uw fusten binnen 24 uur geleverd. Dat is nóg een zorg minder wanneer u hier bier inkoopt voor uw horecaonderneming.

https://horecabier.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat is een online horeca groothandel?

Vergaderen aan de vecht, een unieke locatie!