Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom een administratiekantoor voor uw mkb-bedrijf inhuren?

Vraagt u zich af waarom het zo belangrijk is om een administratiekantoor voor uw mkb-bedrijf in te huren? Dat heeft alles te maken met het feit dat de regelgeving voor het mkb steeds ingewikkelder wordt. Het is vrijwel onmogelijk om alles, naast uw dagelijkse werkzaamheden, zelf up-to-date te houden. Daarom komt de kennis en ervaring van Weerts Bedrijfsadministraties B.V. goed van pas. Lees hieronder meer over wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Over het mkb

De afkorting mkb verwijst naar midden- en kleinbedrijf. Dit is een specifieke bedrijfssector voor ondernemingen met minder dan 250 werknemers. Het overgrote deel van de Nederlandse bedrijven valt in deze categorie en het is dan ook niet gek dat de wet- en regelgeving voor deze sector continu verandert. Dit heeft als gevolg dat het voor ondernemers lastig is om altijd volledig op de hoogte te blijven van de nieuwste wijzigingen. Daarom is het verstandig om hiervoor een administratiekantoor gespecialiseerd in mkb in te huren, zoals Weerts Bedrijfsadministraties B.V.

Wat voor diensten biedt dit gespecialiseerde bedrijf?

Bij Weerts Bedrijfsadministraties B.V. heeft u verschillende mogelijkheden. Uw keuze is afhankelijk van hoeveel van uw administratie u uit handen wilt geven. Vindt u het bijvoorbeeld prettig om de algehele boekhouding zelf te regelen, maar de periodieke werkzaamheden aan een ander over te laten? Dan kunt u er voor kiezen enkel de jaarrekening op te laten stellen of de aangifte voor de omzetbelasting in te laten dienen. Een speciale dienst van dit administratiekantoor voor het mkb is de online salarisadministratie, ook wel e-boekhouden genoemd. Dankzij dit digitale salarissysteem kunt u snel en eenvoudig wijzigingen doorvoeren, die vervolgens door de experts van Weerts Bedrijfsadministraties B.V. worden gecontroleerd en omgezet tot overzichtelijke salarisspecificaties of betaalbestanden. Deze worden vervolgens opgeslagen in een beveiligde omgeving, waar u er altijd toegang tot heeft. Ideaal, toch?

https://www.weerts.nu/