Grotebomencheque
Image default
Woning en Tuin

Waarvoor dienen holle betonblokken?

Hebt u niet eerder met een bouwwerk te maken gehad, dan zegt de naam ‘holle betonblok’ u waarschijnlijk niet direct iets. Wat zijn deze betonblokken nu eigenlijk en waar dienen deze voor? 

Wat zijn holle betonblokken?

Holle betonblokken kennen een dunne wand. U hebt vast wel eens in de praktijk een betonblokken-wand gezien, of ander bouwwerk gemaakt van holle blokken. Het bijzondere aan deze blokken is dat deze letterlijk op elkaar gestapeld worden, zonder direct metselwerk. Deze bouwwerken vragen om het aanleggen van wapening en het opvullen met beton.

Na deze behandeling ontstaat er op uiterst snelle, effectieve wijze een betonnen muur. Deze muur kan voor tal van doeleinden dienen; u kunt een schuur op deze wijze maken, of een keerwand (wat een stutting is), maar ook kelderwanden of bedrijfswerkplaatsen worden totstand gebracht met holle blokken, tot aan zwembadwanden toe. Daar waar minder behoefte is aan isolatie kan direct een wand aangelegd worden met behulp van holle blokken. 

Holle betonblokken bij de leverancier bestellen

Hebt u zelf een speciale klus uit te voeren waarbij stapelblokken of holle betonblokken uw ideale bouwmiddel vormt, dan kunt u deze direct bij betonleverancier Betondingen.nl bestellen. Doordat Betondingen uit eigen voorraad levert bent u verzekerd van een uiterst snelle levering en mocht dit nodig zijn kunt u voor vakkundig advies eveneens terecht bij Betondingen.nl. Schroom niet om uw vraag voor te leggen, zodat u tot de juiste bestelling komt en direct succesvol aan de slag kunt. 

https://www.betondingen.nl/stapelblokken/