Dienstverlening

Wat dacht u van Douglas hout voor uw tuinconstructie?

Als u bezig bent met een bouwproject in de tuin dan kunt u hier Douglas hout voor gebruiken. Als u een bouw- of tuinbedrijf heeft, dan heeft u ook veel aan dit houtsoort. Het mooie van dit houtsoort is namelijk dat het erg stevig en sterk is. Hierdoor is het uitstekend te gebruiken voor bouwprojecten buitenshuis. Zowel voor schuttingen als schuren, of zelf voor de complete bekleding van de gevel. Het roodbruine hout geeft uw constructie bovendien een warme teint en uitstraling. Als u ervoor kiest om uw gevel met Douglas planken te bekleden, krijgt uw huis een mooie en landelijke uitstraling. Veel mensen kiezen dan ook voor Douglas hout voor hun buitenconstructies.

Douglas hout is duurzaam en kan tegen een stootje

Doordat Douglas hout zo stevig is, kan het goed tegen een stootje. Het wisselvallige Nederlandse weer is dan ook geen probleem voor dit houtsoort. Het hout kan goed tegen regen en andere weersomstandigheden. Door de stevigheid van het hout gaat uw schutting, schuur of andersoortige buitenconstructie gemaakt van Douglas planken, jarenlang, zo niet levenslang, mee. Uiteindelijk zult u dus met de aanschaf van dit hout de nodige kosten besparen, aangezien u niet opzoek hoeft te gaan naar vervangende materialen.

Duurzaam, ook voor het milieu

Naast dat Douglas hout duurzaam is qua gebruik, wordt de Douglasspar (hier komt dit houtsoort vandaan) ook vaak op een duurzame wijze gekapt. Zagerijen met een PEFC-certificaat houden zich bezig met duurzaam bosbeheer. Door uw hout bij Tuinhout Compleet aan te schaffen, schaft u hout aan afkomstig van deze duurzame zagerijen.

Douglas planken, balken en nog veel meer

Bij Tuinhout Compleet kunt u verschillende soorten hout aanschaffen. Zo kunt u er terecht voor Douglas planken, Douglas balken en Douglas palen. Ook planken van ander soort hout kunt u hier verkrijgen. Al het hout is afkomstig van PEFC-gecertificeerde zagerijen.