Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

Watersnijden is veilig én nauwkeurig

Heeft u een bedrijf en wilt u graag uw materialen op maat laten snijden of graveren? Dan is watersnijden wellicht een goede optie. Dit is een techniek die niet alleen nauwkeurig is, maar ook erg veilig. Het materiaal wordt namelijk niet chemisch of thermisch belast, waardoor verbuigingen en kromtrekken uitgesloten is. Ook komen er geen giftige stoffen vrij tijdens het snijden, zodat het ook mogelijk is om deze in moeilijke omstandigheden te laten bewerken. Werkt u met explosieve stoffen of brandstoftanks? Dat is geen enkel probleem bij watersnijden. Maak zelf kennis met deze techniek!

Maak kennis met abrasiefsnijden

Een echte expert in watersnijden is Lave Snijtechniek. Dit bedrijf is gevestigd in Best en is onder andere werkzaam in regio Westland en Twente. Dit bedrijf heeft het watersnijden naar een hoger niveau getild en is daarom specialist in het toepassen van deze techniek op allerlei materialen. Werkt u met hout, metaal, aluminium of staal? Dat is geen enkel probleem. Deze specialist kan al deze materialen namelijk snijden. Het is mogelijk om materialen tot wel 200 millimeter dikte te bewerken. Daarom werkt watersnijden wat nauwkeuriger dan technieken die traditioneler zijn, zoals lasersnijden. Omdat watersnijden voor een strakke afwerking van de snijkanten zorgt is nabewerking niet nodig. Zo bespaart u in uw materiaal en in de kosten. Ontdek de mogelijkheden van deze techniek zelf!

Wilt u uw materialen op maat laten snijden?

Werkt u met hout, aluminium, staal of metaal en wilt u deze materialen op maat laten snijden bij deze specialist in Best? Neem dan contact op met dit bedrijf en maak een afspraak voor het laten snijden van uw materialen. Het bedrijf is zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Bespreek uw aanvraag en ontdek wat deze organisatie voor u kan betekenen. Heeft u vragen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten helpen u graag en informeren u over het gehele proces.