Grotebomencheque
Image default
Auto's en Motoren

Weinig tijd om de auto theorie te leren? Met Gelijk Geslaagd ben je binnen 1 dag klaar!

Wil jij je autotheorie examen in 1 keer halen, op een manier waarbij je weinig tijd kwijt bent aan het leren? Geen probleem, regelen wij voor je! Wij zijn Gelijk Geslaagd en geven de unieke theoriecursus auto waarbij je een slagingskans van 100% hebt. Dus zie jij ontzettend op tegen het leren van alle theorie-regels, heb je veel last van spanning of stress of ben je best wel bang voor het maken van examens? Laat ons je helpen, we weten zeker dat het ons gaat lukken om jou te laten slagen.

Complete all-in theoriecursus

De theoriecursus is een all-in cursus. Dit betekent dat wij alles voor jou regelen. We zorgen voor het cursusmateriaal, reserveren een examenplek bij het CBR, verzorgen tussen de middag een heerlijke lunch, vervoeren je naar het CBR en weer terug naar de cursuslocatie en de belangrijkste; we zorgen ervoor dat je slaagt.

Wat verwachten we van jou? Wij verwachten dat je op tijd bij de cursuslocatie aanwezig bent, de les start om 07.00. Zorg dus dat je wekker op tijd staat, of zet desnoods twee wekkers als je moeite hebt met vroeg opstaan. Daarnaast verwachten we dat je een goed en gezellig humeur meebrengt, wel zo leuk voor ons en de andere cursisten en jij kan met een goed humeur veel beter leren. Als laatste moet je je legitimatiebewijs meenemen. Niet voor ons, maar om examen te mogen doen bij het CBR. Je moet je bij het CBR kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs, check dit dus even goed van te voren.

Waar kan je ons vinden?

Vraag jij je af op welke locatie onze snelcursus auto theorie gegeven wordt en hoop je dat dit in de buurt is van jouw woonplaats? Er wordt sowieso een theoriecursus bij jou in de buurt gegeven, wij geven namelijk overal in het land les. Dus of jij nu in Groningen, Brabant, Overijssel, Noord-Holland, Zuid-Holland of in een andere provincie woont, je kan de cursus volgen zonder dat je er ver voor hoeft te reizen.

Check onze site, vind een cursuslocatie bij jou in de buurt, schrijf je daarvoor in en ga ervoor!  

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/