Grotebomencheque
Image default
Dienstverlening

Woningontruiming voor het correct opleveren van een huurhuis

Een professionele woningontruiming kan ervoor zorgen dat een huurwoning volgens de regels van de verhuurder wordt opgeleverd. Het nadeel van een huurhuis is immers dat het vaak in de oorspronkelijke staat moet worden opgeleverd als de verhuurder vertrekt of overlijdt. Een woning ontruimen betekent in veel gevallen dat er meer moet gebeuren. Denk daarbij aan schilderwerk, timmerwerk of het terugplaatsen van wanden en deuren. Als u als nabestaande hier niet toe in staat bent is het mogelijk om de woningontruiming door een professioneel bedrijf te laten uitvoeren.

Een woning ontruimen kost veel tijd

Een woning ontruimen en opleveren volgens de voorwaarden van een verhuurder kan u als nabestaande of verantwoordelijke veel tijd kosten. Zeker als een woning vele jaren is bewoond of als er ingrijpende aanpassingen zijn gedaan. Daarnaast kan het nodig zijn om het huis grondig schoon te maken. Als u daar als familie niet toe in staat bent dan is het goed hiervoor een bedrijf in te schakelen. Zij kunnen een compleet pakket aan diensten aanbieden om de woning schoon en netjes op te leveren. Ook voor een koopwoning kan dit een uitkomst zijn, een schoon en netjes opgeknapt huis levert immers bij verkoop veel meer op.

Laat de woning ontruimen door een ervaren bedrijf

Een woning ontruimen kunt u laten regelen door een bedrijf dat hier ruime ervaring mee heeft. Woningontruiming Regionaal verzorgt woningontruimingen in diverse delen van het land. Zij kunnen daarnaast alle voorkomende extra werkzaamheden voor u uitvoeren of laten uitvoeren om de woning op te leveren volgens de eisen van de verhuurder of klaar voor verkoop. U kunt contact opnemen via het formulier op de website. U ontvangt vooraf altijd een offerte zodat u weet met welke kosten u rekening moet houden. Op deze manier wordt u volledig ontzorgd als het gaat om het leeg maken van een woning bij overlijden of vertrek van de bewoner zonder dat u hier zelf heel veel tijd en energie in hoeft te steken.