Grotebomencheque
Image default
Vakantie

Betreed de prachtige wereld van Mexico-Stad en laat je overdonderen door deze geweldige locaties

Mexico Stad is een plaats van verwondering, een plaats waar je plezier maakt en die je zal koesteren. Er is een heleboel om te doen, van geweldig lokaal eten tot een aantal iconische en historische plaatsen en nog veel meer. Met dat in gedachten, hebben we een lijst gemaakt met enkele van de mooiste en meest interessante plaatsen om te bezichtigen als je in Mexico-Stad verblijft.

Het Nationaal Museum voor Antropologie

Als je meer wilt weten over de lokale geschiedenis dan ben je hier aan het juiste adres. Het museum geeft je de mogelijkheid om een verzameling interessante artefacten te ontdekken die zich over verschillende eeuwen afspelen. Het is niet alleen uniek en bijzonder, maar het onderscheidt zich ook door zijn aandacht voor detail.  Dan is er nog de nationale bibliotheek die meer dan 300.000 zeldzame boeken bevat.

Chapultepec Park

Nationale of lokale parken zijn altijd een prima bestemming en het Chapultepec Park is daarop geen uitzondering. Het is een prachtig park, er zijn veel dingen te ontdekken en het beste is dat het ook een rijke historie heeft. Er zijn portretten van de Azteekse heersers in de hellingen van de heuvels gebeiteld en die zie je tot op de dag van vandaag nog steeds.

Alameda Central

Dit is een park dat al in 1592 werd opgericht, dus het bestaat al zeer lang, hoewel het eerst een Azteekse markt was. Het heeft fantastische decoraties en verlichtingen, om nog maar te zwijgen van het kunstpaleis waar een breed scala aan theatervoorstellingen plaatsvinden.

Het Huis van de Tegels

Waarom bestaat het Huis van de Tegels? Het werd opgericht in 1596 en het heeft een veelvoud aan verbazingwekkende tegels van over de hele wereld. Daardoor is het super kleurrijk en gewoon leuk om te verkennen. Bovendien heb je meerdere muurschilderingen en de plaats zelf is een restaurant. Er is dus zeker veel te beleven en de sfeer is geweldig.

Museo Frida Kahlo

Zoals de naam al doet vermoeden, woonde Frida Kahlo hier, een zeer interessante locatie die je zal imponeren met een groot aantal unieke design-ideeën. De kobaltblauwe buitenkant is zeker één van de toffe dingen die je er aantreft. Het is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Drijvende tuinen van Xochimilco

Hoewel dit een beetje buiten de stad is, zal je de Drijvende Tuinen van Xochimilco een verbazingwekkende plek vinden die je helpt om in contact te komen met de geschiedenis en het verleden van deze regio. Het leuke is dat je het systeem van de kanalen in je eigen tempo kan verkennen. Het is echt een wonderlijke, mooie en unieke locatie die iedereen zal koesteren.

Het is een goed idee om de beste autoverhuurdienst in Mexico-Stad te vinden om al deze geweldige plaatsen te bereiken. Autoprio.nl heeft meer informatie over waar u aan moet denken bij het huren van een auto in Mexico. Er is geen tekort aan bezienswaardigheden in Mexico-Stad en een huurauto zal je hier heel wat bij helpen. Met een huurauto kan je ook eenvoudig de stad verlaten en het platteland verkennen in je eigen tempo, zonder te hoeven wachten op andere toeristen. Huur een auto wanneer je het nodig hebt en ontdek verbazingwekkende attracties. Je kan gemakkelijk gaan en staan waar je maar wil en zelfs afgelegen locaties snel bereiken. Dat maakt het gemakkelijk om het meeste uit je reis te halen!

https://www.autoprio.nl/

Gerelateerde artikelen

Tiny houses in Nederland steeds populairder

Glamping