Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Bijzondere schoenen van Shoelia

Bijzondere schoenen van Shoelia

Bent u op zoek naar bijzondere schoenen? Voor bijvoorbeeld uw trouwdag, een ander speciale dag of voor in het dagelijks leven? Bij Shoelia vindt u de meest unieke heren- en damesschoenen en daarom bent u bij ons aan het juiste adres als u net eens even wat anders wilt dan de standaard heren- en damesschoenen die u in deze meeste schoenenzaken vindt.

Zelf bijzondere schoenen ontwerpen

Naast de standaard collectie die wij hebben kunt u ook zelf bijzondere schoenen bij ons laten samenstellen. Wij vinden het belangrijk om genoeg variatie aan te bieden en veelzijdigheid en kleurrijk staat dan ook in onze winkels centraal. Onze collectie heren- en damesschoenen zijn van het Spaanse merk Pepe Milan. Vindt u toch uw perfecte schoen niet? Kies er dan voor om ze zelf te ontwerpen en samen te stellen. Dit gaat als volgt: om een schoen zelf te ontwerpen, dient u eerst een afspraak in te plannen in één van onze winkels. Wij zijn gevestigd zowel in Veenendaal als in Groningen, zo is er vaak een locatie bij u in de buurt. Daarna gaan wij samen kijken naar wat uw mogelijkheden zijn, wat uw voorkeur heeft en natuurlijk gaan wij kijken naar welk model het beste bij u en uw voetvorm pas. Door ze zelf samen te stellen, kunt u er ook voor kiezen om ‘matchende’ paren te kiezen zodat u samen opvalt op bijvoorbeeld uw trouwdag: bekijk voorbeelden van trouwschoenen dames en heren op de website. Wel moet u er rekening mee houden dat het niet mogelijk is om een afbeeldingen op het model te laten bedrukken. Ook omdat de modellen handgemaakt worden, is er een levertijd van 6 tot 8 weken. Houd hier dus rekening mee als u het paar voor een specifieke datum nodig heeft.

Heren- en damesschoenen met logo

Ook kunt u bij Shoelia kiezen voor heren- en damesschoenen met het logo van bijvoorbeeld uw onderneming. Dit kunt u doen door een afspraak in te plannen zodat wij kunnen starten met dit creatieve proces. Niet alleen zijn de schoenen enorm opvallend maar werkt het ook nog om uw naamsbekendheid een boost te geven. U kunt dit al doen vanaf 250 euro per paar.

https://www.shoelia.nl/