Grotebomencheque
Image default
Woningen

Binnendeuren en kozijnen vervangen

Welke ramen te kiezen in de kinderkamer.

De kwestie van het kiezen van ramen moet op een verantwoorde manier worden benaderd, al was het maar omdat reparaties vele jaren duren. Als het gaat om het beglazen van een kinderkamer, moet speciale aandacht worden besteed aan de veiligheid van raamconstructies.
Er is een valse verklaring dat PVC-profielen slechter zijn dan houten profielen in termen van milieu-eigenschappen. Dergelijke claims zijn gebaseerd op het feit dat lood wordt toegevoegd aan plastic, wat ongezond is.

Bij de vervaardiging van het Rehau-profiel worden inderdaad verschillende additieven gebruikt, met name loodverbindingen. Maar hier is het sleutelwoord “verbindingen”! Laten we een analogie nemen met tafelzout NaCl, het kan worden gegeten. Maar als Na en Cl afzonderlijk worden gegeten, leidt dit tot onmiddellijke vergiftiging.

PVC-ramen kunnen alleen schadelijk zijn voor de gezondheid als lood rechtstreeks in het lichaam komt, wat mogelijk is bij het eten van plastic. Gelukkig is de financiële situatie in het land nog niet zo ver dat mensen voor lunch en diner raamprofielen gaan eten.

Bij het branden stoten kunststof ramen inderdaad gevaarlijke stoffen uit, maar hetzelfde kan gezegd worden over houten ramen. Alle verbrandingsproducten vormen bij inademing een bedreiging voor de menselijke gezondheid en het leven. Overigens begint het smelten van het PVC-profiel bij een temperatuur van 150 C.

Waar u op moet letten bij het kiezen van ramen voor een kinderkamer

1. Profiel. Ons bedrijf houdt zich bezig met de productie van raamconstructies uit kunststof, hout en aluminium profielen. Voor een slaapkamer in termen van prijs / kwaliteit, zou de beste optie zijn om Rehau Delight PVC-ramen te plaatsen. Binnenin bestaat het profiel uit luchtkamers (holtes), hun aantal kan verschillen. Een goede warmte- en geluidsisolatie wordt geboden door een 5-kamer profielsysteem met een dikte van 70 mm.

Camera’s in PVC-profiel.jpg
2. Venster met dubbele beglazing. Dit element neemt het grootste deel van het raam in beslag, wat betekent dat het niet onbelangrijk is om een ​​comfortabele omgeving in huis te creëren. Er zijn verschillende soorten ramen met dubbele beglazing, die verschillen in het aantal camera’s en functionaliteit. Voor regio’s waar de temperatuur onder de -30 graden kan dalen, moet u beslist kiezen voor ramen met dubbele beglazing met twee kamers of voor energiebesparende ramen, vooral als de ramen van de kinderkamer naar de noordkant zijn gericht.

Ter bescherming tegen geluid is het aan te raden een profiel met een geluidsisolerende glasunit te bestellen, waarbij de beglazingen verschillende diktes hebben. Het moet ook worden vermeld over slagvaste triplex ramen met dubbele beglazing, gemaakt volgens het principe van een bladerdeeg met een foliebekleding. Deze technologie voorkomt dat het glas in kleine stukjes breekt in het geval dat een raam breekt, bijvoorbeeld doordat een voetbalzwaard erop slaat.

3. Beslag. Het bedrijf voltooit profielsystemen met fittingen van het Duitse merk Siegenia. Het gaat effectief om met regelmatige spanning en corrosie, en met de juiste zorg gaat het tientallen jaren mee.

4. Klimaatbeheersing. Elke kamer in het appartement, met name de kinderkamer, moet periodiek worden geventileerd. Radiatorbatterijen drogen de lucht op, wat de gezondheid van het kind negatief beïnvloedt. Kies ramen met microventilatiefunctie, waardoor de vleugel slechts 2-3 millimeter iets opengaat. Voor de organisatie van automatische ventilatie zijn raamconstructies uitgerust met een toevoerklep. Dit apparaat handhaaft de vereiste luchtvochtigheid in de kamer door het openen / sluiten van het ventilatiegat aan te passen.

5. Anti-klamboe. Een belangrijk onderdeel van de raamstructuur, bij de aankoop waarvan het beter is om niet op te slaan. Het gaas beschermt tegen insecten, stof en pluisjes, en dient tevens als een soort barrière tegen de opdringerige blikken van voorbijgangers wanneer het raam wijd open staat. Als er een kat in uw appartement woont, dan is het zinvol om een ​​klamboe “Anticoshka” te bestellen, deze is zeer duurzaam.

6. Kam – begrenzing vleugelopening. Het is geen duur en tegelijkertijd functioneel element. Het kan onafhankelijk worden geïnstalleerd zonder de hulp van professionals.

Kam voor PVC windows.jpg
7. Kinderkasteel. Kinderen zijn op jonge leeftijd erg nieuwsgierig, ze klimmen vaak op de vensterbank. Het is niet ongebruikelijk dat een kind het raam opent en op straat valt. Om een ​​dergelijke tragedie te voorkomen, wordt aanbevolen om ramen uit te rusten met speciale sloten, vooral voor de kinderkamer. Vervang bijvoorbeeld een gewone handgreep door zijn meer geavanceerde tegenhanger – door een sleutelgat.

Kinderslot voor PVC-ramen.jpg
Belangrijk: u hoeft niet te hopen dat een klamboe of een kam het kind kan beschermen tegen vallen uit het raam. Zorg ervoor dat u een kinderslot installeert.

8. Decoratie. Als er bijvoorbeeld in de kinderkamer een specifieke verbouwing is gedaan is er een ruimtesfeer gecreëerd die de ruimte met blauw vult, bestel dan als optie ramen met een blauw profiel. Om het glas te versieren, kunt u een decoratieve lay-out gebruiken, de zogenaamde spros. En kies in plaats van banale gordijnen voor stijlvolle rolgordijnen met een fotopatroon.

 

Binnendeuren en kozijnen vervangen

Pvc Ramen En Deuren Lokeren

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/