Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Breng de spa naar jouw huis

Wie een dagje naar de spa is geweest, weet dat het optimaal genieten is. Je komt helemaal tot rust. Na een aantal drukke werkdagen heb jij wel een ontspanningsdagje verdient. Wellicht heb je geen tijd om na de spa toe te gaan en daarom geven wij jou graag een aantal tips om thuis een spa te creëren. Met deze tips kan je thuis optimaal tot ontspannen en helemaal tot rust komen. Ook na een werkdag kan je je wellicht ontspannen met de spa bij jou thuis. 

 

Ontspannende muziek 

Een ontspannend muziekje heeft een positieve invloed op de gemoedstoestand. Rustgevende muziek is ideaal tijdens een spa dag thuis. Voornamelijk muziek zonder tekst zorgt voor optimale ontspanning. Je wordt niet afgeleid door de tekst en geniet van de melodie van de tekst. Op Spotify zijn er verschillende spa muzieklijsten beschikbaar om helemaal tot rust te komen. Uiteraard kan je ook je eigen muzieklijst samen stellen en helemaal tot rust komen. Kies een muziekje waarbij jij je op je gemak voelt. 

 

Tijdschriften 

Ben jij druk op het werk en blijf je thuis nadenken over de situatie op het werk? Wellicht kan het jou helpen om een boek of tijdschrift te gaan lezen. Het lezen heeft een ontspannende werking, waardoor je je hoofd helemaal leeg kunt maken. Je hoeft tijdens het lezen aan niks anders te denken en kunt je volledig focussen op het tijdschrift of boek. Je verdwijnt eventjes helemaal van de wereld en gaat op in het verhaal. 

 

Geurkaarsen 

Een kaars zorgt voor een ontspannend en rustgevend gevoel. Kaarsen verhogen het brandgevaar in de ruimte, dus let goed op de plek van de kaars. Door de heerlijke geurkaarsen heeft de ruimte binnen no-time een verfrissende geur. Jouw spa dag thuis wordt op deze manier optimaal gerealiseerd. 

 

Opblaasbare jacuzzi

Voor de mensen met een ruim budget, is een jacuzzi voor thuis een kansrijke optie. Een jacuzzi is heerlijk om in te ontspannen. Na je werkdag of op je vrije dag kan je gemakkelijk de opblaasbare jacuzzi van Uw Buiten Specialist betreden. Door middel van de bovenstaande accessoires in combinatie met de opblaasbare jacuzzi zorg jij voor een echt spa momentje thuis. 

 

https://www.uwbuitenspecialist.nl/