Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

De mooiste konijnenhokken

De mooiste konijnenhokken

Ben je op zoek naar een prachtig konijnenhok? Van traditionele houten konijnenhokken voor buiten in de tuin tot aan de mooiste moderne konijnenverblijven voor binnen in uw huis. In het assortiment van Dierenverblijf.com zitten vele soorten konijnenhokken. De hokken zijn in verschillende maten en materialen te kopen.

 

Dé specialist voor dierenverblijven

Zoals de naam al doet vermoeden is Dierenverblijf.com dé specialist als het gaat om dierenverblijven. Daarom zijn zij ook de beste partij wanneer het gaat om een konijnenhok. Binnen het assortiment vind je allerlei hokken aan in verschillende afmetingen. Zo kun je er terecht voor een mega hok speciaal voor uw Vlaamse Reus. Maar je kan er ook terecht voor een wat kleiner hok speciaal voor uw kleine Chinchilla.

 

Een goedkoop konijnenhok kopen?

Ben je op zoek naar een kwalitatief goed konijnenhok in een wat lagere prijsklasse? Ook dan ben je bij Dierenverblijf.com aan het goede adres. De prijs van een konijnenhok kan al gauw oplopen tot in de honderden euro’s. Het is logisch dat je dat er vaak niet voor over hebt. Bij Dierenverblijf.com is er altijd wel een hok in de aanbieding. Daarnaast profiteer je bij Dierenverblijf.com van de vaste lage prijzen op de kwalitatief hoogwaardige konijnenhokken.

 

Handgemaakte konijnenhokken

Wist je dat je ook bij Dierverblijf.com terecht kan voor handgemaakte konijnenhokken. Deze luxe hokken worden speciaal gemaakt van geïmpregneerd hout, Douglas hout of van aluminium. Hierdoor zijn ze extra stevig en van hoge kwaliteit. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de partij.

Contact

Heb je nog vragen over de konijnenhokken? Of wil je meer weten over de konijnenhokken van Dierenverblijf.com? Neem gerust contact met ze op via de website. Op de webshop vind je alle benodigdheden op het gebied van konijnen. Denk hierbij aan voer, bodembedekking en speelgoed. Bezoek de website van Dierenverblijf.com en ontdek zelf ook het ruime assortiment! 

 

https://www.dierenverblijf.com/