Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Demontabele container in RAL kleur, de stijlvolle container

De demontabele container is steeds meer in opkomst. Door de multifunctionaliteit is de demontabele container aantrekkelijk. Het gebruik ervan kan verschillende doeleinde hebben. De container kan als schuur gebruikt worden, als tuinhuis gebruikt worden, als extra opslagruimte gebruikt worden. Verder is de container ideaal voor verhuizingen, opslag voor bedrijven en zelfs voor tijdelijke kantoren. Verder is de opslagcontainer een goedkope oplossing voor veel van deze functies. Zo is een nieuw tuinhuis van hout een duurdere optie dan een demontabele container van Zelfbouwcontainer. Dit komt mede doordat de demontabele container van Zelfbouwcontainer een snelbouw containers is. Wat dat inhoudt wordt verder uitgelegd.

Snelbouw container

Zoals gezegd is de demontabele container van Zelfbouwcontainer een snelbouw container. Maar wat houdt de snelbouw container nou precies in? Een snelbouw container is zoals je het eigenlijk al zegt; een snel opgebouwde container. De demontabele container is makkelijk op te bouwen en dit is dan ook zelf te doen. De demontabele container bestaat uit 6 losse panelen die in elkaar te zetten zijn door middel van schroeven en bouten. Dit maakt de snelbouw container een goedkopere optie dan bijvoorbeeld een tuinhuis van hout. Deze tuinhuizen zijn vaak niet zelf op te zetten en het hout is duur. De arbeidskosten en de kosten van het hout maken dit tuinhuis duurder dan de container. Doordat u zelf makkelijk de container opzet betaalt u geen arbeidskosten. Het opzetten van de container duurt tussen de 30 en 45 minuten. Naast een goedkopere optie is het dus ook een snellere optie.

Demontabele container in RAL kleur

Zelfbouwcontainer biedt een demontabele container in RAL kleur aan. De demontabele containers zijn dus in alle RAL kleuren te verkrijgen. De RAL kleuren zijn; Blauw, bruin, geel, gegalvaniseerd (grijs), groen, rood en zwart. De optie van een demontabele container in RAL kleur maakt het mogelijk dat uw container er niet uitziet als een standaard container. De kleur geeft de container een stijlvolle en moderne kleur die goed bij uw tuin past. Verder zorgt de kleur ervoor dat u uw container op basis van uw tuin kan kiezen. Op deze manier vormt alles in uw tuin een geheel en valt uw schuur of tuinhuis niet buiten de boot.

 

Kleuren keus

Er zijn verschillende kleuren die u kunt kiezen voor de demontabele container, maar welke kleur past nou bij uw tuin? Een paar mooie kleuren combinaties zijn bijvoorbeeld wanneer u oranje bloemen heeft een blauwe container te plaatsen ook wel een complementair contrast. Deze kleuren versterken elkaar, wat leidt tot een aantrekkelijkere tuin. De tweede kleuren combinatie die ik u wil aanraden is het kwaliteit contrast dit is een contrast wat bestaat uit bijvoorbeeld verschillende kleuren blauw. Dus wanneer u een demontabele container in kleur besteld zal deze kleur hetzelfde zijn als de kleur van uw bloemen alleen in een andere tint. Dit contrast zorgt voor een ontspannende sfeer en wie wilt nou niet lekker ontspannen in de tuin. het derde contrast is een zwart wit contrast dit contrast valt vooral te combineren met de buiten meubels die u heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een witte tafel en zwarte kussen met een bijpassende demontabele container in het zwart. Het laatste contrast wat u zou kunnen toepassen is het warmkoud contrast wanneer u heel veel blauwe, groene en bruine planten heeft in de tuin zou uw gebruik kunnen maken van een demontabele container in de kleur rood. Dit zorgt voor wat meer dieptewerking in de tuin. Ook lijkt de container hier door heel knus, warm en aantrekkelijk om bij te zitten. Dit contrast noemen ze ook wel het warm-koud contrast.

 

Demontabele container in RAL kleur kopen.

 

De demontabele materiaalcontainer in RAL kleur kunt u dus kopen bij zelfbouwcontainer. Hoe gaat dit in zijn werking? Op de website van Zelfbouwcontainer selecteert u de gewenste container. Vervolgens heeft u de keuze om de container zelf op te halen of deze te laten leveren. Laten leveren houdt in dat de container op de gewenste locatie wordt afgeleverd. De demontabele container wordt geleverd als bouwpakket. De container is vanuit dit bouwpakket makkelijk op te zetten tot volwaardig container. Middels enkele schroeven en bouten staat de container binnen 30 tot 45 minuten.

 

Anti-roest garantie.

 

Nou zijn er mensen die zich afvragen of het demontabel containers in kleur ook meer onderhoud nodig hebben of eerder roest vorming krijgen. Gelukkig is het tegendeel waar. Een demontabele container in kleur krijgt een anti-roest garantie van 1 jaar mee, dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van poedercoating. qua onderhoud zullen de demontabele containers in kleur ook meevallen want ze zijn van staal gemaakt dus in principe zou een sopje voldoende moeten zijn om jarenlang van een goed onderhouden demontabele container in kleur gebruikt te maken.

 

Demontabele container huren.

 

Wilt u een demontabele container huren omdat u deze maar voor een bepaalde periode nodig heeft? Door bijvoorbeeld een verhuizing? Dan heeft Zelfbouwcontainer de oplossing voor u. Naast de verkoop van containers, verhuurt Zelfbouwcontainer ook demontabele containers. Echter zijn deze niet in kleur. Op de huurpagina van de website selecteert u de gewenste maat. Daarna selecteert u de gewenste huurperiode. Dan kunt u de container wederom ophalen of laten leveren op de gewenste locatie. Zodra de huurperiode is verlopen, wordt de demontabele container weer opgehaald door Zelfbouwcontainer. Ideaal wanneer u een tijdelijke opslag nodig heeft.

 

Interesse?

 

Heeft u interesse in of vragen over de demontabele container in RAL kleur? Neem gerust contact op via 085-0685590 of via info@zelfbouwcontainer.nl. De containers eerst bezichtigen? Maak een telefonische afspraak en kom langs op de Warmoeziersweg 20 te Bergschenhoek. Bestel nu of vraag een offerte aan!