Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Deze items moet jij in je kast hebben hangen

Herenkleding is de meest tijdloze kleding. Heb je een jasje van 10 jaar geleden? Grote kans dat het jasje nog steeds in de mode is! Er komen natuurlijk nieuwe geweldige items bij, maar dit kan je vaak genoeg combineren met herenkleding  die je al een tijd in de kast hebt hangen. Dit is dan ook ideaal. Je hoeft niet vaak te shoppen, maar als je shopt zorg dan wel dat je kleding van goede kwaliteit aanschaft zodat je er nog een hele tijd van kan genieten. Er zijn een paar items die je zeker in je kast moet hebben hangen, om verschillende combinaties te maken. Wil je weten welke items? Lees deze blog dan door, wij gaan hier meer over vertellen.

Een v hals 

Welke hals heeft jouw voorkeur? De hals van een T-Shirt is een zeer belangrijk punt. Een ronde hals en een v-hals zijn twee soorten halzen die tijdloos zijn. Daarnaast zijn ze zeer makkelijk te combineren. Onder elk shirt past namelijk een spijkerbroek geweldig. Of draag een blouse over je V-hals shirt. Op deze manier zie je er fashionable uit en heb je kleding gehaald waar je zeker weten een lange tijd plezier van hebt.

Basic kleuren

Een basic item begint bij een basic kleur. Een geweldige optie voor mensen met een basisvoorkeur voor kleur is marine. Of het nu als jas of als vest wordt gedragen, marine kan een verfijnde look geven die goed past bij een verscheidenheid aan seizoen kleding. Als je iets avontuurlijker wilt proberen, probeer dan een gebreide pullover-trui in marineblauw. Je kunt een basic marineblauwe sweater ook omtoveren tot een opvallend, gelaagd modeaccessoire door te kiezen voor een sweater met textuur in een contrasterende kleur.

Een shirt met een linnen look

Elke zomer komen deze shirts weer terug. Het klassieke linnen overhemd bestaat al sinds de jaren 70, maar ze zijn nooit echt uit de mode geraakt. Linnen overhemden zijn zelfs een van de meest populaire herenkleding artikelen die momenteel op de markt zijn. Dit jaar verschijnen linnen overhemden in geweldige casual outfits, zoals truien met V-hals, sweatshirts met capuchon en vesten. Hoewel ze oorspronkelijk zijn gemaakt voor vrijetijdskleding, heeft het linnen overhemd nu ook zijn plaats veroverd in de formele kleding, wat bewijst dat het een van de meest iconische herenkleding artikelen aller tijden is.

https://www.nummerzestien.eu/