Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Dit is het gemak van de Sonos Beam

Muziek streamen vanaf je smartphone naar de speaker of een complete multiroom opstelling creëren? Het kan allemaal met de Sonos Beam, de soundbar van het merk Sonos. Sonos brengt al jarenlang revolutionaire producten op de markt die de geluidservaring in je woning compleet veranderen. En dat is niet anders met de Sonos Beam: de soundbar met verschillende opties en diverse toepassingen. Je kunt de soundbar aan je Google Account koppelen, maar ook aan andere Sonos speakers. Verder regel je met de Sonos Beam het geluid bij films, series en muziek die je op de tv afspeelt.

Bestuur je soundbar met stembediening

De Sonos Beam heeft als grote voordeel dat deze bestuurd kan worden met stembediening, dankzij de ingebouwde Google Assistant. Het is daarnaast ook mogelijk om de soundbar via het wifi netwerk te verbinden zodat je muziek kunt afspelen via tal van online streamingdiensten. Een ander groot voordeel van Sonos Beam is dat je de soundbar gemakkelijk kunt verbinden met andere Sonos speakers. Het grootste voordeel van Sonos is dan ook de mogelijkheid om een complete multiroom opstelling te creëren.

Sonos Beam kopen? Profiteer van korting

De Sonos Beam heeft daarnaast ook een ander voordeel: de spraakversterking. Hiermee worden gesprekken op tv of dialogen in een film nog beter naar voren gebracht. Verder is de Sonos Beam gemakkelijk te bedienen via de app op je smartphone. Wil je deze soundbar aanschaffen? Kijk dan eens naar de beste Sonos Beam aanbiedingen die op dit moment gelden. Zo weet je zeker dat je geen enkele deal mist en kun je wel tientallen euro’s besparen bij je aankoop. Op deze manier kun je optimaal profiteren en voorkom je dat je onnodig teveel betaalt voor je nieuwe Sonos Beam. Waarom duur doen als het ook goedkoper kan?

 

https://www.sonos-aanbiedingen.nl/sonos-beam-aanbieding/