Grotebomencheque
Image default
Hobby en vrije tijd

Een actief bedrijfsuitje dat iedereen leuk vindt

Wanneer u een actief bedrijfsuitje of een uitje op zondagmiddag gaat organiseren zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Ten eerste staat als belangrijkste punt natuurlijk dat iedereen het naar hun zin moet hebben en iedereen kan meedoen. Het zou zonde zijn als uw uitje op zondagmiddag of bedrijfsuitje voor sommigen helemaal niet leuk is. Bij De Westernboerderij komt dit gegarandeerd goed! Deze specialist heeft verschillende arrangementen met een breed scala aan activiteiten, waardoor iedereen wel met iets mee kan doen en iedereen zal het ook naar zijn zin hebben. Voor verschillende gelegenheden is dit het perfecte uitje op zondagmiddag.

Activiteiten voor iedereen

Hoe groter de groep is, hoe moeilijker het is om een activiteit te kiezen die iedereen leuk vindt. Daarom stelt u bij De Westernboerderij een arrangement samen. Hierbij kunt u kiezen meerdere activiteiten per dag te doen, zodat er voor iedereen wat bijzit. Er zijn zowel sportieve activiteiten voor een actief bedrijfsuitje of gezellige indooractiviteiten voor een rustiger uitje. Voor de sportievelingen onder jullie is het bijvoorbeeld leuk om te gaan boogschieten of quadracen, maar voor de mensen die hier niet van houden, is er ook countrygolf of andere leuke buitenactiviteiten. Door de gezellige sfeer op de boerderij heeft iedereen het meteen naar zijn zin!

Een diepere connectie met collega’s

Tijdens een actief bedrijfsuitje wilt u misschien wel een leuke teambuildingsactiviteit doen. Er zijn gelukkig verschillende arrangementen beschikbaar waar leuke en actieve teambuildingactiviteiten in zitten. Dit is dus ideaal voor een uitje met collega’s. Er zijn ook veel indooractiviteiten die minder energie kosten en voor de afwisseling tussendoor ook heel leuk zijn om te doen. Denk bijvoorbeeld aan een uitje op zondagmiddag met een spelshow of quiz!

Reserveer online

Wilt u goed voorbereid zijn op uw uitje? Reserveer dan op tijd online. Hier kunt u kiezen uit een van de arrangementen of u kunt zelf een uniek arrangement samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf wat er gaat gebeuren op uw uitje. Bij deze boerderij bezorgt u uw collega’s of vrienden een leuke en unieke dag.