Grotebomencheque
Image default
Hobby en vrije tijd

Een goede rubberboot met motor kopen

In de zomer is niets lekkerder dan een dagje op het water. Zeker als u dicht bij een rivier, bij de zee of een ander waterlichaam woont, is een boot fijn om te hebben. Een boot vereist echter veel onderhoud, is een enorme investering en daarmee kunt u niet zomaar overal mee aanmeren. U heeft geen last van deze problemen met een rubberboot. Bij Alblas Watersport in Sliedrecht kunt u een kleine of grotere rubberboot kopen met een motor.

U kiest uit een gevarieerd assortiment

In het online aanbod van deze professionals vindt u verschillende modellen. Welke de beste is, hangt af van uw toepassing en uw wensen. Als u bijvoorbeeld niet veel ruimte heeft om hem op te bergen en u niet al te veel passagiers meeneemt, is een kleine rubberboot de ideale oplossing. Voor meer passagiers kunt u een ruimer exemplaar aanschaffen. Hun assortiment varieert niet alleen in omvang, maar ook in specificaties. U kiest uit uitvoeringen met een simpele plank als zitgelegenheid, maar ook luxere uitvoeringen die een bakje of stoeltje hebben met een rugleuning. Daarnaast is de motor van elk exemplaar anders. U heeft ook de mogelijkheid om een rubberboot te kopen die u zelf samenstelt. Welk model u ook kiest, u bent in ieder geval verzekerd van hoge kwaliteit. Zo is de buitenkant bijvoorbeeld gemaakt van gecoat aluminium. Ook geeft u aan een hoogwaardige rubberboot een stuk minder uit dan aan een overdekte boot, terwijl u er zeker niet minder plezier van heeft.

Ga langs bij deze experts

Zoekt u een grote of kleine rubberboot van hoge kwaliteit? Bekijk dan het assortiment van Alblas Watersport in Sliedrecht. Deze professionals adviseren u graag over het kopen van een rubberboot, zodat u een model aanschaft waar u gegarandeerd lange tijd plezier van heeft. Neem contact met ze op voor meer informatie.