Grotebomencheque
Image default
Hobby en vrije tijd

Een buitenspeeltuin in Zuid-Holland voor kinderen van alle leeftijden

Is jouw kind gek op spelen in speeltuinen? Dan is deze buitenspeeltuin in Zuid-Holland het perfecte dagje uit. Zeker wanneer je zoon of dochter ook gek is op vogels, want bij Vogelpark Avifauna zie je de meest exotische vogels die je in Nederland kunt vinden. Dit park in Zuid-Holland heeft een grote buitenspeeltuin én een hal met leuke attracties voor kinderen van alle leeftijden. In de buitenspeeltuin kunnen kinderen spelen op een megatrampoline en met mini auto’s en graafmachines. De ouderen kinderen kunnen varen op een speciale jungle-rivier en voor de allerkleinste is er een peuterhoek. Bij slecht weer hebben ze nog genoeg te beleven in de overdekte hal met botsauto’s, een draaimolen en zelfs een spookhuis voor de kinderen die durven.

Een unieke combinatie voor een heerlijke dagje uit

Naast een toffe buitenspeeltuin in Zuid-Holland, kun je in dit vogelpark ook de mooiste vogels bekijken die Nederland te bieden heeft. Ook hebben ze exotische vogels uit andere landen naar hun park gehaald. Denk hierbij aan maki’s, lori’s en mooie Afrikaanse vogels die je normaal niet in Nederland kunt zien, maar dankzij dit vogelpark wel. Het bekijken van de mooie vogels is al een uitje op zich, maar ze bieden ook diverse leuke activiteiten aan. Zo leer je tijdens de voederpraatjes alles over de verschillende dieren, zoals pelikanen, pinguïns en halfapen. Ook zijn er meerdere vogeldemonstraties waar je de vogels ziet vliegen. Dit vogelpark inclusief gave buitenspeeltuin in Zuid-Holland is een park in Nederland waar je geniet van deze unieke combinatie.

Bekijk de mogelijkheden online

Als je graag een dagje uit wilt naar een mooi vogelpark in Nederland, dan zit je bij Vogelpark Avifauna zeker goed. Bij dit park in Zuid-Holland geniet je van de meest exotische vogels en kunnen de kinderen al hun energie kwijt in de leuke buitenspeeltuin. Op de website van dit park lees je alles over de verschillende vogels, de buitenspeeltuin en kun je eenvoudig en snel tickets komen om binnenkort een bezoek aan hun te brengen.

Gerelateerde artikelen

Sloepen voor de verhuur bij dit bedrijf in Breukelen aan de Vecht

De beste online webwinkel voor een diamond painting in Nederland

Ga veilig op off-road avontuur: Haal in Noord-Holland een Mastervolt accu