Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Een mobile coffee bar op locatie huren

Wanneer je een mobile coffee bar wil huren met professionele barista en heerlijke koffie, dan kunnen wij je perfect helpen. De afgelopen tien jaar hebben wij op meer dan 2000 events koffie mogen maken, van bruiloften tot grote bedrijfsevenementen. Een mobile coffee bar wordt vaak ingezet op beurzen, congressen maar ook op bruiloften door het hele land (en daarbuiten). Wij hebben gecertificeerde barista’s in dienst, zij zorgen niet alleen voor een lekkere kop koffie maar ook voor een lach op het gezicht van jouw gasten. Door middel van een meerdaagse koffietraining weten zij hou je een perfecte cappuccino zet, uiteraard met een hartje in het melkschuim. Wanneer jouw gasten vragen hebben over de koffiebonen of een specifieke soort melk willen kan onze barista gericht advies geven hierover.

Een mobiele coffee bar huren

Onze mobile coffee bar tref je ook vaak aan op bedrijfsfeesten, in 2019 hebben wij op meer dan 200 bedrijfsfeesten mogen staan. Helaas hebben wij in 2020 nagenoeg niks kunnen uitvoeren door de Corona maatregelen, we merken dat mensen het hebben gemist en daarom verwachten wij in 2021 een enorme vraag naar deze mobile coffee bars. Deze trucks en bars zijn zowel buiten als binnen inzetbaar, ideaal voor een beursstand of bij jou op kantoor. Wellicht dat we iedere week daarom op zo veel verschillende soorten evenementen worden ingehuurd.

Een mobile coffee bar, waar moet ik dan aan denken?

Ons assortiment bestaat uit verschillende driewielers en meerdere soorten bars, allemaal met verschillende maten zodat er altijd iets tussen zit wat past bij jouw event. Wij hebben verschillende trucks (bijvoorbeeld een Piaggio, Benelli en een bakfiets), deze trucks zijn helemaal omgebouwd en voorzien van de beste koffiemachines. Ook hebben wij verschillende mobile bars. En omdat het we zo veel zijn, weten we zeker dat er altijd een tussen zit die je helemaal fantastisch vindt. Het huren van een mobile coffee bar of truck is niet nieuw, vanwege de populariteit adviseren we je dan ook om er snel bij te zijn wanneer je een event in de planning hebt staan. Ons kantoorteam kan je altijd binnen 24 uur een offerte op maat sturen.

https://barcompany.nl/