Grotebomencheque
Image default
Industrie

Een SMIPACK machine bestelt u bij dé importeur en leverancier van Nederland

Bestel uw SMIPACK machine bij DEMCA, dé importeur en leverancier van dit merk van Nederland. Deze specialist levert al sinds de jaren 70 de meest geavanceerde en efficiënte machines, van onder andere SMIPACK. Naast dat dit bedrijf in Amersfoort een ervaren importeur is en SMIPACK machines levert, willen zij hun klanten optimaal van dienst blijven. Hierom blijven ze zich oriënteren op de nieuwste mogelijkheden op het gebied van verpakkingsmachines. U rekent hier altijd op de laatste technologische snufjes en een passend advies. Zo kunnen de professionele medewerkers van DEMCA u altijd voorzien van uitstekende service.

Kies de verpakkingsmachine die het beste bij uw bedrijf past

De SMIPACK verpakkingsmachines staan bekend om het hoge bedieningsgemak en de brede inzetbaarheid. Daarnaast zijn de SMIPACK verpakkingsmachines de meest betrouwbare machines op het gebied van verpakkingsmachines, waar u als bedrijf voor kunt kiezen. U ziet deze machines dan ook terug in verschillende branches, zoals de voedingsmiddelen-, speelgoed- en farmaceutische industrie. DEMCA levert een breed assortiment aan machines van SMIPACK, waaronder:

  • bundelverpakkers
  • kartonverpakkers
  • folieverpakkers
  • trayverpakkers
  • flowpackers
  • zakkenverpakkers
  • flessenvullers

Hierdoor is voor ieder soort bedrijf de ideale verpakkingsmachine binnen handbereik! Of u nu voedsel wilt verpakken of karton; het kan met de oplossingen van deze SMIPACK specialist.

Kom langs in de showroom en probeer  de SMIPACK machine zelf

Kom langs in de showroom van deze specialist in Amersfoort! U bent hier van harte welkom om de verpakkingsmachines in werking te komen bewonderen. DEMCA biedt zelfs het proefdraaien met uw eigen producten aan als service.  De professionele medewerkers geven u graag meer informatie en advies over de verschillende SMIPACK machines. Wanneer u geen tijd heeft om langs te komen in de showroom in Amersfoort, kunt u ook telefonisch of per e-mail contact opnemen met de professionele medewerkers van dit bedrijf. U vindt de contactgegevens op de website.

https://demca.nl/

Gerelateerde artikelen

Controle van het filtratiesysteem van uw trillende zeefmachine

Voor grondverzet in Zeeland is dit de expert

Kies voor een voegenfrees voor de buitenmuren