Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Fashion hacks voor het mixen en matchen van kinderkleding

Kinderen groeien zo snel dat het soms moeilijk kan zijn om bij te houden wat ze nodig hebben. Het kan ook een uitdaging zijn om leuke outfits te maken voor je kinderen. Het goede nieuws is dat er enkele fashion hacks zijn die het mixen en matchen van kinderkleding gemakkelijker maken. In deze blog delen we enkele handige tips waarmee je de garderobe van je kinderen kunt uitbreiden en stijlvolle outfits kunt creëren zonder veel geld uit te geven.

 

1. Investeer in basics

Basics zijn de bouwstenen van elke garderobe, dus zorg ervoor dat je een paar essentiële items koopt. Denk aan effen t-shirts, leggings, spijkerbroeken en truien. Deze kunnen allemaal worden gestyled op verschillende manieren en zijn tijdloos. Het is handig om kleding te hebben die gemakkelijk te combineren is.

 

2. Maak gebruik van accessoires

Accessoires kunnen een outfit compleet maken en zijn een geweldige manier om wat extra kleur en textuur toe te voegen. Sjaals, haarbanden, riemen en tassen zijn allemaal geweldige opties. Een speelse ketting of armband kan ook een leuke toevoeging zijn aan een outfit. Accessoires zijn vaak goedkoper dan kleding, dus experimenteer gerust.

 

3. Mix en match prints

Prints zijn een geweldige manier om wat persoonlijkheid en stijl toe te voegen aan een outfit. Het kan echter lastig zijn om te weten hoe je prints moet combineren. Een goede vuistregel is om prints te combineren die verschillen in grootte en schaal. Grote en kleine bloemenprints kunnen bijvoorbeeld goed samen gaan. Strepen zijn ook een veilige optie – ze passen bij bijna alles.

 

4. Leggings als broeken

Leggings zijn zeer veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gedragen. Als het weer wat warmer is, kun je leggings combineren met een eenvoudig T-shirt of blouse. In de herfst en winter kun je leggings combineren met een lange trui of oversized sweater. Leggings zijn functioneler dan een spijkerbroek en gemakkelijker te dragen, wat het ook een goede keuze voor kinderen die nog moeten leren omgaan met knopen en ritsen.

 

5. Outfits met laagjes

Outfits met laagjes zijn een geweldige manier om wat diepte en dimensie toe te voegen aan een outfit. Als het wat kouder is, kun je een spijkerjas of leren jasje toevoegen aan een outfit. Zorg ervoor dat de kleuren en prints bij elkaar passen. Het is ook raadzaam om kleding in verschillende texturen te combineren.