Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Gripzakjes: wat zijn dat?

We komen de term ‘gripzakjes’ steeds vaker tegen, maar eigenlijk weten we hier nog vrij weinig van af. We kunnen ze gebruiken om bepaalde producten te verpakken of eventueel te verzenden, maar hoe ziet zo’n zakje er eigenlijk uit?  Van welk materiaal is dit gemaakt en zo’n zakje eigenlijk wel echt iets voor jou? Genoeg vragen waar we voorheen geen antwoord op wisten. Gelukkig ben je bij dit artikel terechtgekomen. Wij gaan jou alles vertellen wat je moet weten over gripzakjes. Aan het einde weet jij precies of dit product iets voor jou is!

Materiaal

Om een goed beeld van die gripzakjes te krijgen, gaan we allereerst even kijken naar het materiaal van dit product. Gripzakjes zijn eigenlijk een soort plastic zakjes van lagedichtheidpolytheen-folie (LDPE-folie). Dit materiaal zorgt ervoor dat de zakjes erg stevig en sterk zijn, maar tegelijkertijd ook wat zacht aanvoelen. 

LDPE-folie is waterafstotend, dus jij hoeft je geen zorgen te maken dat de producten die je in deze zakjes doet ooit zullen roesten of iets dergelijks. Daarnaast zijn de gripzakjes 100% recyclebaar. We raden je aan om een aantal van deze zakjes in je huis te hebben om zo al jouw producten netjes en veilig op te slaan.

Voor welke producten gebruik je ze?

Het is allemaal leuk en aardig dat we nu weten hoe zo’n gripzakje eruitziet, maar waar gaan we ze nou eigenlijk voor gebruiken. Het prettige aan gripzakjes is, is dat ze vrijwel voor alles gebruikt kunnen worden. 

Zolang jij producten hebt die niet groter zijn dan het zakje, raden wij je aan om altijd gebruik te maken van deze gripzakjes. Gripzakjes worden gebruikt voor bijvoorbeeld geneesmiddelen, maar worden ook erg vaak gebruikt voor materialen als schroeven, spijkers en andere benodigdheden.

Waar bestel ik deze zakjes?

De kans is groot dat je deze zakjes wel eens in de praktijk wilt zien of daadwerkelijk gebruiken. Je kunt gripzakjes vinden bij de plaatselijke bouwmarkt, maar ook online is een verschrikkelijk groot aanbod.

We raden je aan om de specificaties in ieder geval goed te bekijken, zodat jij zeker weet dat je de juiste gripzakjes voor je hebt!

 

https://blokpackaging.com/