Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het assortiment aan draadstangen, bouten en moeren van deze specialist is van de hoogste kwaliteit

Als u stalen of rvs bevestigingsmaterialen bestelt voor uw bedrijf in de bouw, handel of industrie, wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat deze van de hoogste kwaliteit zijn. Op die manier zorgt u er namelijk weer voor dat u eersteklas projecten of producten oplevert bij uw klanten. Wanneer u ervoor kiest om uw materialen te bestellen bij Kobout, kunt u erop rekenen dat u alleen de allerbeste producten ontvangt. U maakt bovendien uw keuze uit een assortiment van ruim 25.000 producten, zoals draadstangen, bouten en moeren. Bent u benieuwd hoe deze specialist de kwaliteit van zijn producten waarborgt? Lees dan verder!

De producten uit het assortiment voldoen aan de kwaliteitseisen en ISO-normen

Kobout is een van de grootste spelers in bevestigingsmaterialen in Nederland en dat is niet voor niets. Deze specialist zet zich namelijk continu in om de kwaliteit van de producten te waarborgen. Zo voldoet het gehele bedrijfsproces aan de normen van NEN-EN-ISO 9001, ISO 14001 en wordt de Arbeidsomstandighedenwet strikt gehandhaafd. Wanneer u uw draadstangen, bouten, moeren of overige artikelen bestelt uit het assortiment van deze aanbieder, kunt u dus rekenen op producten die:

  • Voldoen aan de internationaal geldende productnormen.
  • Voldoen aan de klantspecificaties.
  • Zijn vervaardigd onder uitstekende werkomstandigheden.

Maak gebruik van de professionele dienstverlening

Voor Kobout gaat kwaliteit verder dan alleen eerdergenoemde kwaliteitseisen; de medewerkers zetten namelijk ook graag een stapje extra om u de beste dienstverlening aan te bieden. Wanneer u kiest voor bevestigingsmaterialen uit het assortiment van deze aanbieder, zagen de medewerkers bijvoorbeeld ook direct uw draadstangen op maat of laat u bouten en moeren bewerken. Ook het boren van gaten of vastponsen van moeren behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor beschikt het bedrijf over meerdere professionele machines, zoals zaag-, kolomboor-, buig- en tapmachines. Ook als u specifieke wensen heeft, helpt het personeel u graag. Zo ervaart u al snel Kobouts vaste motto: “wij staan voor u klaar”!