Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Hollands comfort met relaxfauteuils van Het Anker

Zitcomfort vormt de rode draad in de complete collectie van de Nederlandse zitmeubelenfabrikant Het Anker. In combinatie met de eigen herkenbare signatuur behoort het bedrijf daarmee tot de top van de Europese meubelbranche! Vooral Het Anker relaxfauteuils kunnen rekenen op grote populariteit … wij sommen de 5 belangrijkste redenen op. 

 

1. Ultiem comfort

Geen meubelstuk heeft comfort hoger in het vaandel dan de relaxfauteuil. De maatschappij vraagt veel van mensen, daarom is de behoefte tot bijkomen in huiselijke omgeving met de jaren flink gegroeid. De relaxfauteuil met al zijn extra’s als bewegende arm- en rugleuning, voetensteun, massage- en in-/uitstapfuncties voldoet aan die behoefte.

 

2. Specialist

Het Anker specialiseerde zich door de jaren in zitmeubelen, waardoor ook vanaf het beginstadium flink in de relaxfauteuil werd geïnvesteerd. Niet alleen in zitcomfort, maar zeker ook in design. Het Anker relaxfauteuils zitten dus niet alleen perfect; ze zijn ook nog eens een lust voor het oog. De collectie is dermate breed dat er voor elke inrichting keuze te over is.

 

3. Herkenbare signatuur

Het Anker is specialist in de verwerking van leer, afkomstig van gerenommeerde Italiaanse looierijen en met een ruime keuze aan leersoorten. De verwerking van leer in de meubels werd een belangrijk element in de signatuur. Natuurlijk is er ook keuze uit een uitgebreide stoffencollectie; de klant bepaalt uiteindelijk zelf hoe de stoel eruit komt te zien.

 

4. Onder één dak

Het Anker ontwerpt en produceert vrijwel de gehele collectie relaxfauteuils zelf. De eigen ontwerpafdeling spart veel met (inter-)nationaal bekende ontwerpers, waardoor er altijd creaties ontstaan die meegaan met de trends, maar zeker ook heel herkenbaar Het Anker blijven.

 

5. Service-gericht

Doordat Het Anker van ontwerp tot productie in eigen hand heeft, wordt er optimale service geboden. De levertijden zijn kort en is er een probleem? Dan is de oplossing altijd dichtbij. Door de combinatie van service met kwaliteit en betrouwbaarheid bouwde Het Anker zijn feilloze reputatie in binnen- en buitenland op.

 

https://www.onsteinmeubelen.nl