Grotebomencheque
Image default
Eten en drinken

Is Old Amsterdam kaas jouw absolute favoriet? Bestel dit product dan bij deze kaasexpert!

Ben jij helemaal dol op oude kaas met een heerlijk pittige smaak? Kies dan voor Old Amsterdam kaas, een echte Nederlandse klassieker die geliefd is in ons eigen land én in het buitenland. Kies je gewenste hoeveelheid (bijvoorbeeld 300, 500 of 1000 gram) en plaats de kaas eenvoudig en snel in je online winkelmand. Met deze Hollandse kaas maak je een lekker broodje voor je ontbijt, of heerlijk uitgebreid met sla en een sausje voor de lunchpauze. Deze smeuïge kaas gaat uiteraard ook heel goed samen met een biertje of een wijntje. Old Amsterdam kaas wordt door deze kaasspecialist direct na het snijden zorgvuldig verpakt, zodat het product lang vers blijft. Cromwijk Kaasdok geeft twee maanden houdbaarheidsgarantie, je kunt dus gerust een voorraadje aanleggen van jouw favoriete soorten. Maar waarschijnlijk is de kaas al lang voor die datum helemaal verdwenen.

Online kaas bestellen en binnen 48 uur ontvangen

Bij deze kaasspecialist kun je de lekkerste kaas heel eenvoudig online bestellen. Of je nu van jonge, oude of extra oude kaas houdt, en met aparte kruiden of zonder: in de webshop van Cromwijk Kaasdok vind je het allemaal. Bekijk het uitgebreide assortiment van meer dan honderd soorten kaas, en kies jouw favorieten uit. Naast de vertrouwde Hollandse kazen vind je in deze webshop ook bekende en minder bekende buitenlandse kaassoorten. Zo koop je er heerlijke Italiaanse kaas om je pasta mee te verfijnen. Als je eens een aparte kaassoort wilt proberen, ga je voor bijvoorbeeld lavendelkaas of voor kaas met rode pesto, die voor een intense rode kleur zorgt. Al deze soorten kaas én meer kun je bij deze expert online bestellen!

Stel je kaas-gerelateerde vragen direct aan het ervaren team van deze kaashandel

Heb je binnenkort iets te vieren, of heb je gewoon zin in een lekkere borrelplank met kaas voor het komende weekend? Bekijk alle kaassoorten in het assortiment van deze kaashandel en bestel je favorieten, bijvoorbeeld Old Amsterdam kaas, gemakkelijk en snel online. Heb je vragen over het bestelproces of over een specifieke kaassoort? Laat het weten aan de experts van deze kaashandel, zij helpen je graag verder en voorzien je van advies, zodat je de beste kaas voor jouw borrelplank online kunt bestellen.