Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Kassasysteem winkel en online winkelen een must!

Betere service

Consumenten verwachten steeds snellere en betere service tegen een lagere prijs en om de juiste retailers te vinden schakelen ze tussen online en fysieke winkels. Dat betekent voor winkeliers die op deze vraag willen inspelen dat ze een effectieve strategie moeten ontwikkelen om omnichannel in hun werk te integreren, waarbij ze zowel online als offline verkoopkanalen met elkaar combineren. Omnichannel integreert verschillende kanalen en apparaten – het web en social media – om klanten te betrekken en hen een ‘naadloze winkelervaring’ te bieden, zowel online als in een conventionele winkel. Lees meer over ons kassasysteem voor retail in dit blog.

Lange wachtrijen vermijden met kassasysteem winkel

Bij omnichannel retail draait het om tevreden klanten en aangezien lange wachtrijen bij de kassa niet bijdragen aan tevredenheid, vereenvoudigen retailers hun betaalprocessen. 43 procent van de consumenten wil graag meerdere betaalmogelijkheden, zoals een door winkeliers aangeboden tablet of mobiel apparaat. 

Succesvol kassasysteem voor in de winkel en online

Succesvol online ondernemen begint voor u met een webshop die altijd up-to-date is. Uiteraard wilt u dat de artikelinformatie in uw webshop actueel is en het liefst een automatische verwerking van uw webshoporders. Het webshop voorraadbeheer kan namelijk een hele klus zijn.  De Vendit e-commerce en webshop software zorgt daarvoor en neemt u veel werk uit handen.

Contact

Wilt u meer informatie over een kassasysteem winkel oplossing speciaal voor uw branche? Neem dan contact op met de experts van Vendit of vraag een vrijblijvende demonstratie aan!

http://vendit.nl