Grotebomencheque
Image default
Eten en drinken

Keukens van over de hele wereld bij catering en kookcursus Nijmegen

De catering en kookcursussen in Nijmegen van Uit-koken bieden u de mogelijkheid tot het leren kennen van diverse gerechten. Uit-koken catering Nijmegen is sterk in hapjes, salades en gerechten die traditioneel bij evenementen worden geserveerd. Maar dit bedrijf is ook gespecialiseerd in heerlijke tapas en buffetten met bijvoorbeeld een Thais thema. Uit-koken is dus van alle markten thuis, om het lekkerste van over de hele wereld te bereiden. Ook voor de kookcursus in Nijmegen geldt dat er gerust de hele wereld over wordt gereisd. Van de Vietnamese tot de Afrikaanse keuken, omdat elk land en continent andere unieke gerechten heeft. Ontdek hier meer over de Indonesische kookcursus en het Syrische menu.  

Indonesische kookcursus

In Indonesië weet men wat lekker eten betekent. Vaak met rijst als belangrijk component van de maaltijd, worden binnen de Indonesische keuken zeer diverse gerechten op tafel gezet. Veel Nederlanders zijn wel bekend met de Indonesische cuisine, maar weet u ook hoe u het zelf kunt maken? Bij Uit-koken wordt regelmatig een kookcursus in Nijmegen gegeven waarin u aan de slag leert gaan met kruiden om heerlijk Indonesisch zelf klaar te maken. Heeft u bijvoorbeeld wel eens kroepoek gemaakt of weet u hoe dat in z’n werk gaat? De kookcursussen hebben een thema, bijvoorbeeld een deel van de Indonesische eilanden en zijn naast leerzaam ook hartstikke gezellig. Eerst samen koken en dan samen alle creaties opeten. Verrast u uw familie binnenkort met nasi of smoor?

Syrisch menu

De Syrische keuken doet niet bij iedereen gelijk een belletje rinkelen. Toch kent u vast meer gerechten die in Syrië veel gegeten worden dan u denkt. Houmous bijvoorbeeld, de dip gemaakt van kikkererwten waar zoveel variatie mee mogelijk is. Of Baklava, het heerlijke zoete gebak dat in meer landen in het Midden-Oosten wordt gegeten. Kenmerkend voor de Syrische keuken is het gebruik van ingrediënten die ook in andere landen rond de Middellandse zee, zoals Italië en Griekenland, veel worden gebruikt. Courgette, tomaat, olijven en feta bijvoorbeeld. Ook kruiden zijn kenmerkend; een gerecht is pas compleet met Arabische kruiden. Het Syrische menu van Uit-koken is samengesteld door een Syrische kok. Laat u verrassen door de Syrische keuken en kies voor deze cateringoptie bij uw volgende evenement.