Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Koffiemachine huren voor een week lang? Het is mogelijk!

Een koffiemachine huren voor een week? Lees dan even verder. Bij een beurs denkt men vaak aan grote hallen, nieuwe en bestaande contacten zien en… Koffie! Want wat is een beurs zonder koffie? Het zwarte goud dat ons de dagen doet doorkomen. Filterkoffie kan echt niet meer, dus moet er gekomen worden met moderne smaken van deze tijd. Echter is het vaak lastig een bedrijf te vinden waarbij je een volledig verzorgde koffiemachine voor meerdere dagen kunt huren. Bar Company biedt hier een oplossing voor: Bij hen is bijna alles mogelijk en volledig aangepast op jouw wensen!

Koffiemachine of luxe vol-automaat?

Wat het huren van een koffiemachine bij Bar Company zo bijzonder maakt, is dat zij bijna alles te bieden hebben dat voor het huren van een koffiemachine belangrijk is. Doordat je een vast contactpersoon krijgt, kun je makkelijk bespreken wat je wensen zijn. Zij verhuren bijvoorbeeld luxe vol-automaten op een op maat gemaakt meubel. Dit meubel is verrijdbaar en beschikt over voldoende opbergruimte voor zelfbediening-materialen. In het meubel zit er een ingebouwde water-tank van 20L in, waardoor er geen waterleiding nodig is. Ook een koelkastje voor de melk is ingebouwd. Ervaring is niet nodig, want met één druk op de knop zijn de machines te bedienen. Of je er koffie, melk, suiker, of bekertjes bij wilt is volledig aan jou. Op deze manier wordt jouw zorgplaatje volledig opgelost. Het enige wat van jou nodig is, is een stroomvoorziening. De rest verzorgen zij. Wat het inhuren van deze luxe vol-automaten nog aantrekkelijker maakt, is dat je ook je eigen logo op zowel de machine als de koffiebekers kunt vertonen. Dit zou zelfs op de cappuccino’s zelf kunnen! Hiervoor biedt Bar Company een speciale koffieprinter aan die elke gewenste afbeelding op het melkschuim van de cappuccino print. Lees hier meer.

Geen koffiemachine huren? Ga voor een barista!

Wanneer je écht iets speciaals van je koffiepunt wilt maken, kun je er ook voor kiezen om een barista te huren. Op deze manier staat er een professional klaar die jouw bezoekers ontvangt met een glimlach, warm welkom en een goed bakje koffie. Er wordt gewerkt met half automaten wat zeker de aandacht zal trekken van de bezoekers. Op deze manier zijn er ook meer mogelijkheden: Er kan verse (munt)thee klaargemaakt worden, er kan met diverse soorten (plantaardige) melk koffie gezet worden en ook andere (horeca) werkzaamheden neemt de barista graag over. Nieuwsgierig geworden naar de opties? Vraag een offerte aan of ga naar hun website: www.barcompany.nl

https://www.barcompany.nl/