Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Maak indruk met bedrukt servies!

Servies past in het rijtje van dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Dat geldt niet alleen voor thuis, maar zeker ook voor cafés, restaurants en bedrijfskantines. Elke dag worden daar intensief mokken, kopjes en borden gebruikt. Van ontbijt tot borrel en diner: voor elke gelegenheid is er wel iets uit het serviespalet te gebruiken. Maak daarom indruk met prachtig bedrukt servies van hoogwaardige kwaliteit.  

Waarom servies bedrukken? 

Je vraagt je wellicht af: Waarom zou ik mijn servies bedrukken? Omdat servies dagelijks gebruikt wordt, is het een perfect middel om je bedrijfsnaam te laten zien en je identiteit uit te stralen. Het voordeel is ook dat mensen je organisatie sneller zullen herinneren. Met je logo op koffiekopjes, mokken en schalen breng je eenheid in je servies. Je laat aan je klanten zien wie je bent, zelfs tot in de kleinste details. In sommige gevallen kun je ook kiezen voor een koffiemok of –kopje in een bepaalde kleur, zodat het precies past bij je huisstijl. 

Welke items kan ik laten bedrukken? 

Het antwoord op die vraag is simpel: alles. Van koffiekopjes en mokken tot borden en schalen. Zelfs het suikerpotje kan in dezelfde stijl mee worden bedrukt. Elk onderdeel van je servies kun je laten bedrukken met je logo of tekst. Dat komt de consistentie van je huisstijl zeker ten goede. Mooi porselein in combinatie met een haarscherpe bedrukking zorgt ervoor dat je prachtig servies in handen hebt dat jarenlang meegaat. Nog een pluspunt: de bedrukking is krasvast en afwasmachinebestendig. Je logo gaat er dus niet na de eerste beste keer af. Daarom loont het om te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige producten en niet voor producten van promotiekwaliteit.  

Compleet serviesset laten bedrukken 

Wil je het in één keer goed doen? Of is je hele servies aan vervanging toe? Dan kun je ervoor kiezen om gelijk een compleet serviesset te laten bedrukken. In de basis bestaat een serviesset uit kopjes (met of zonder schotel), verschillende formaten borden en mokken. Je kunt het dan nog aanvullen met producten als soepkommen, schalen en melkkannetjes. Het leuke is dat je het servies kunt samenstellen op de manier zoals jij dat graag wilt. Heb je dus iets meer kopjes of iets meer borden nodig, dan is dat heel makkelijk te regelen. 

Zoek je een partij waar je hoogwaardig kwalitatief servies kunt laten bedrukken, dan is Riké Group een goede keuze. Advies geven, meedenken en snel leveren staan hoog in het vaandel.

https://www.rikegroup.com/