Grotebomencheque
Image default
Gezondheid

Massages bij de massagesalon in Hengelo

Ben je toe aan een moment voor jezelf? Trek je dan even terug en kom een bezoekje brengen aan de rustgevende massagesalon in Hengelo. Je wordt hier helemaal in de watten gelegd door de masseurs en je zal merken dat je lichaam even behoefte heeft aan ontlading en ontspanning. Met de massages die hier worden gegeven geef jij jouw lichaam datgeen wat het even nodig heeft, rust. De masseurs die al jaren werkzaam zijn bij de massagesalon in Hengelo zijn allemaal goed opgeleid om de juiste technieken toe te passen tijdens de behandelingen en weten precies waar jouw lichaam behoefte aan heeft.

 

Warme oliën

Een van de massages van de massagesalon in Hengelo is een warme olie massage. Deze massages worden geheel uitgevoerd met warme oliën die het lichaam doen verwarmen en de spieren hiermee doen verbeteren. Het is voor spieren vaak erg goed om warm te worden omdat ze op deze manier aan ontspanning toe komen. Wanneer je dit wenst kunnen er etherische oliën aan worden toegevoegd. Dit zorgt voor heerlijke geuren in de massageruimte en dat wordt vaak als fijn ervaren door de klanten die in de massagesalon in Hengelo komen voor de behandelingen.

 

Soorten massages

Tijdens deze massage in de massagesalon in Hengelo wordt er gebruik gemaakt van technieken die gericht zijn op diverse drukpunten in het lichaam en je kunt uit meerdere massage vormen kiezen wanneer je gaat voor de massages met warme oliën. Denk aan een massage voor de rug, en en de schouders. Maar ook een massage van het gezicht met deze oliën is een mogelijkheid. Een combinatie hiervan is ook te maken en kan je altijd op het moment zelf nog bepalen. De prijzen van de massages staan op de website weergegeven en dit gaat helemaal volgens de tijdsduur van de massage. Vanaf dertig minuten tot negentig minuten zijn de massages te boeken.