Grotebomencheque
Image default
Financieel

Ontdek de voordelen van E-procurement voor uw inkoopprocessen

E-procurement biedt u de mogelijkheid om bedrijfsprocessen aanzienlijk te versnellen, wat uiteraard een positief effect heeft op de workflow in uw bedrijf in het algemeen. U kunt zich namelijk meer focussen op uw corebusiness doordat de processen en transacties die voor aan- en inkoopopdrachten nodig zijn, efficiënter worden uitgevoerd. Heel het inkoopproces binnen uw bedrijf wordt dus samengebracht in een overzichtelijk, transparant en multifunctioneel systeem. U weet vast dat een inkoopproces meer inhoudt dan enkel de transactie; het begint al bij de fase van sourcing en eindigt pas bij de factuurafhandeling. Zou het niet handig zijn om het complete proces – met alle aspecten van inkoop – te automatiseren? Wanneer u dit ziet zitten, is E-procurement zeker iets voor uw bedrijf.

Wat kan dit systeem betekenen voor u?

E-procurement is een brede term en heeft niet alleen met inkoopprocessen te maken. Transacties vinden immers op veel andere gebieden ook plaats. Wat dacht u bijvoorbeeld van overheidsopdrachten en diverse administratieve zaken? Bij E-procurement komt alles bij elkaar. Naast efficiëntie zorgt het ook voor transparantie. Denkt u bijvoorbeeld aan administratie die door meerdere partijen ingezien kan worden en ook transparante procedures voor inkoopsopdrachten. Het systeem bestaat uit meerdere applicaties die zich richten op een bepaald aspect. Het bedrijf Grippr, gevestigd in Soest, heeft een systeem van E-procurement ingericht dat volledig gericht is op inkoopprocessen. Contractmanagement, Supplier Management, factuurafhandeling, analyses; u profiteert dankzij het E-procurement-systeem van Grippr van een compleet, automatisch en geoptimaliseerd inkoopproces in uw bedrijf.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

Bent u geïnteresseerd in E-procurement en bent u benieuwd wat dit systeem voor uw bedrijf kan betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de specialisten van Grippr in Soest. Zij vertellen u alles hoe u het systeem kunt laten implementeren en toepassen en wat de voordelen zijn in uw situatie. Wanneer u wilt weten hoe uw inkoopproces er nu voor staat, biedt Grippr de mogelijkheid om een inkoopscan uit te voeren. Zo weet u precies wat de digitale mogelijkheden voor u zijn!

https://www.grippr.nl/