Grotebomencheque
Image default
Bedrijven

Professioneel advies over ledlampen

Op internet valt veel te lezen over led. Onderwerpen als LBC normering LED, lichtmanagementsystemen en EIA 2021 worden uitgebreid beschreven. Ledlampen kopen kan ook online. Grote spots, sierlijke tafellampjes, lampen voor binnen en buiten: ze worden allemaal aangeboden. Weet u alles over lichtbronnen en twijfelt u niet over wat u nodig heeft? We wensen u veel shopplezier! Heeft u nieuwe lampen nodig of overweegt u om volledig over te stappen op led, maar kunt u geen keuze maken? We raden Led Design Holland aan. LDH is led-expert. U kunt er aankloppen voor slimme tips over armaturen, voor info over subsidie op ledverlichting en voor een lichtplan op maat.  

In winkels zijn goede ledlampen een must. In de eerste plaats omdat ze zorgen voor de zichtbaarheid van hetgeen verkocht wordt. Aanvullend kan een led een sfeermaker zijn. Er zijn tegenwoordig hippe, minimalistische vloerlampen met licht in wit, rood, groen en blauw. U kunt voor één kleur kiezen of voor een combinatie. Naast de kleur van het licht is ook de sterkte instelbaar. Door het bescheiden formaat passen dit soort lampen eigenlijk overal. De bediening gaat via een remote control.

Of het nu om LED verlichting werkplaats, kantoor of showroom gaat, lampen moeten voldoen aan de Arbowetgeving. Kern daarvan is dat de verlichting geen risico’s oplevert voor de gezondheid en de veiligheid van werknemers. Oftewel ongelukken moeten voorkomen worden. Dit geldt zowel voor het daglicht dat binnenvalt als voor het aanwezige kunstlicht. Als een deel van de werkzaamheden in de openlucht plaatsvinden, zijn grondspots het overwegen waard. Een slimme keus in dit verband: smart wifi spots van duurzaam RVS met veiligheidsglas. Ze kunnen tegen extreem weer als hagel, sneeuw, vorst en hitte en ze zijn waterdicht (IP67 beschermingsgraad).

Led Design Holland doet zaken met grote, middelgrote en kleine ondernemers en met Verenigingen van Eigenaren in het hele land. Ook u kunt de hulp van LDH inroepen. We geven de adres- en contactgegevens zodat u snel een afspraak kunt maken.

LED Design Holland Weidehek 64D 4824 AS Breda

telefoonnummer: 076 – 888 3300 emailadres: info@leddesignholland.nl

https://www.leddesignholland.nl