Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Uw deurmat voor buiten kunt u bij A&D Logomat B.V. bestellen

Verschillende deurmatten voor buiten

A&D Logomat kan verschillende deurmatten voor buiten leveren. Zo beschikken we over onze borstelmatten, onze spaghettimatten en onze Logomat Pro Buiten. Alle drie de kwaliteiten zijn leverbaar met als zonder logo! Hieronder vindt u meer informatie per kwaliteit;

Borstelmat

De Borstelmat is een echte krachtpatser. De meeste mensen zijn daarom ook wel bekend met deze kwaliteit. Deze buiten deurmat is van zware kwaliteit en weegt dan ook zo’n 18 kilogram per vierkante meter. Mede hierdoor blijft de Borstelmat op zijn plek liggen. De Borstelmat wordt gebruikt als buitenmat omdat hij de functie heeft om het ergste vuil onder de schoenzolen weg te schrapen. De borstelmat is verkrijgbaar zowel met als zonder logo in zestien kleuren en zowel met als zonder aanloopprofiel.

Spaghettimat

We hebben de mogelijkheid om drie verschillende kwaliteiten spaghettimatten te leveren. Ook deze matten zijn voornamelijk deurmatten voor buiten. Echter kan een spaghettimat ook binnen worden gebruikt. Binnen worden deze matten voornamelijk gebruikt in ruimtes waar veel water en/of vocht voorkomt, zoals in zwembaden.

We hebben de beschikking over onze Spaghettimat Lite, onze Spaghettimat standaard en onze Spaghettimat Pro. Deze laatste heeft tevens de mogelijkheid om mét logo te worden geleverd! Een spaghettimat wordt gezien als een deurmat voor buitengebruik aangezien deze een vrij open structuur heeft waardoor water gemakkelijk weg kan lopen.

Daarnaast kan een spaghettimat ook als loper worden gebruikt! Deze matten kunnen we leveren op rollen van 115-120 centimeter breed tot wel 15 meter lang!

Logomat Pro Buiten

Onze Logomat Pro Buiten is onze nieuwste aanwinst. Deze is verkrijgbaar zowel met als zonder logo en kan in 66 verschillende kleuren worden geleverd! Deze mat heeft een soort kunstgras effect en wordt geleverd met een nitril rubberen rug, die antislip werkt. Echter is de rug van deze mat dicht waardoor er wel water achter kan blijven op deze buitenmat. Daarom is het mogelijk om de mat met afwateringsgaten te laten maken.

Waar moet ik voor kiezen!?

Onze drie deurmatten voor buiten zijn erg verschillend. Wij adviseren daarom altijd om eerst eens goed na te gaan waarvoor u de mat gaat gebruiken en wat u maximaal uit wil geven. Een spaghettimat kan bijvoorbeeld wel erg mooi staan bij de uitstraling van uw pand, maar deze heeft een veel minder goede werking.

Een Borstelmat is daarentegen een stuk duurder, maar is van zo’n hoge kwaliteit dat deze u niet in de steek zal laten. Echter zijn niet alle logo’s mogelijk te maken op zowel een borstelmat als een spaghettimat.

De Logomat Pro Buiten kan geleverd worden in meer kleuren en logo’s kunnen beter weergeven worden. Echter kan er bij harde regen wel wat water op deze kwaliteit buitenmat blijven liggen.

Zo ziet u, de keuze is enorm. Heeft u hulp nodig? Vraag dan gerust vrijblijvend advies aan een van onze medewerkers en bel 088 – 888 5050.

https://www.adlogomat.nl/deurmat/deurmat-buiten