Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Verbouwing van de kantine op kantoor? Dat doe je zo!

Verbouwing van de kantine op kantoor? Dat doe je zo!

De kantine op de werkvloer is de ideale ruimte om voor jouw medewerkers even los te komen van hun werkzaamheden. Hier kunnen ze een momentje voor hun zelf vinden, genieten van een kopje thee met andere collega’s of een plekje zoeken om de broodtrommel leeg te eten. Het kan soms erg lastig zijn om een sfeervolle plek voor je medewerkers in te richten zodat zij even kunnen ontsnappen van hun werkverplichtingen. In deze blog hebben we een aantal tips voor je de inrichting van de kantine op kantoor.

 

Zo ver mogelijk van de werkvloer

Wil je dat je medewerkers hun werkverplichtingen (voor eventjes) kunnen vergeten in de kantine? Zorg er dan voor dat deze zo ver weg mogelijk van de werkvloer is. Niemand wil dat hun werk dat op hen zit te wachten naar ze staart terwijl ze van hun broodje aan het genieten zijn. Heeft jouw pand meerdere verdiepingen?Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om één van de verdiepingen te gebruiken voor het inrichten van de kantine. Op deze manier kun je een vrij grote kantine voor je medewerkers inrichtien waar zij veel ruimte hebben om een verse maaltijd voor zichzelf te kunnen klaarmaken. Ook kun je hier comfortabele banken of een pingpongtafel neerzetten om deze ruimte extra gezellig te maken. Met een koelkast, fornuis en mooie decoratie kom je al een heel eind om de kantine mooi in te richten. 

 

Vers fruit en andere kleinigheidjes

Jouw medewerkers zijn een groot deel van hun dag op de werkvloer te vinden. Daarom kun je af en toe jouw medewerkers verwennen met een kleinigheidje. Door een fruitmand in de kantine te plaatsen en deze dagelijks gevuld te hebben, komen jouw medewerkers dagelijks aan hun gezonde dosis vitamientjes. Zorg er ook voor dat je een goed koffiezetapparaat aanschaft en dat deze altijd is voorzien van koffie. 

 

Hulp bij het creëren van de juiste zitplek 

Het creëren van de ideale kantine of het inrichten van projecten in het algemeen is een klus wat p tijd en energie kost. Wanneer je daar de tijd en ruimte voor hebt, kan dit een ontzettend leuke manier zijn om creatief aan de slag te gaan. In het geval dat je geen tijd hebt, kun je de juiste bedrijven benaderen om dit voor je te doen!  

https://katoprojecten.nl/