Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Vergroot uw naamsbekendheid en laat bidons bedrukken

Heeft u een eigen bedrijf? Dan vindt u het belangrijk dat mensen uw bedrijf kennen en u vaak zichtbaar bent voor potentiële klanten. Maar dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig kunt u eenvoudig uw offline aanwezigheid vergroten door middel van relatiegeschenken. We zien deze geschenken tegenwoordig steeds vaker, wat is dan nog een origineel relatiegeschenk? Tegenwoordig is het ook mogelijk om uw eigen bidons te laten bedrukken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden hierin? Wij vertellen u er graag meer over.

Verschillende mogelijkheden

Een bidon is een onmisbaar item tijdens het sporten. Maak hier handig gebruik van en laat bidons bedrukken met uw logo of een leuke quote dat past bij uw bedrijf en val op. Wat betreft het bedrukken van de bidon zijn er meerdere mogelijkheden. Op de website van de aanbieder kunt u eenvoudig gepersonaliseerd ontwerp maken voor uw bio bidons. Wilt u liever niet zelf aan de slag gaan? Dan kunt u ook uw logo en wensen naar de aanbieder sturen. Er zijn partijen die vervolgens kosteloos een ontwerp voor u maken, zoals Retulp. Naast het ontwerp moet u ook keuzes maken in de grootte van de bidon. Wilt u een bidon van 500 ml of 750 ml? Wit of transparant? De keuze is aan u.

Waar laat u uw bidon bedrukken?

Er zijn diverse partijen die bidons voor u kunnen bedrukken. De partij die wij aanraden is Retulp. Deze partij bedrukt bio bidons, hiermee ondersteunt u niet alleen een gezonde en sportieve levensstijl, maar draagt u ook een steentje bij aan een schoner milieu. De bio bidons van Retulp smaken en ruiken niet naar plastic en daarnaast zijn de bidons BPA. Tijdens de productie van deze bidons wordt geen gebruik gemaakt van schaarse fossiele grondstokken, maar van de hernieuwbare grondstof suikerriet.

Retulp: snel en duidelijk

Op de website van Retulp vindt u snel alle informatie die u nodig heeft. Op deze manier ziet u ook direct wat u kunt verwachten. Daarnaast geldt dat u vooraf altijd een digitale proefdruk ontvangt. Verder hanteren zij een snelle levertijd van 8 tot 10 werkdagen. Doe er uw voordeel mee en laat vandaag nog uw bidon bedrukken bij Retulp.nl.

https://retulp.nl/

Gerelateerde artikelen

Aanhangwagen parkeren

Deze items moet jij in je kast hebben hangen

Why you could benefit from using a broker when buying IPv4 addresses