Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Voordelen van een interieurreiniger

Door alle schoonmaakmiddelen die op de markt zijn kunnen wij ons wel voorstellen dat u het soms lastig kiezen vindt tussen alle professionele schoonmaakmiddelen. Want wanneer kies je nu voor welk middel voor het interieur onderhoud. Daarom lichten wij vandaag de interieurreiniger uit.

Wat is een interieurreiniger?

Een interieurreiniger is bedoelt voor het schoonmaken en ontvetten van bijna alle waterbestendige oppervlakken. Dit reinigingsmiddel is alkalisch en werkt ontvettend. Ideaal dus om vetten van vingerafdrukken te verwijderen op oppervlakten die veel worden aangeraakt. Zoals bureaus, tafels, telefoons en deuren. Sommige reinigers kunt u onverdund gebruiken en hoeft u niet na te spoelen. Andere middelen moeten juist wel verdund worden.

Bij welke reinigingssystemen kun je een interieurreiniger gebruiken?

De meeste interieurreinigers werken goed met een microvezeldoek. Maar u kunt ook sponzen of werkdoeken gebruiken.

Hoe gebruik je een interieurreiniger?

Er zijn 2 methoden om met een interieurreiniger schoon te maken.

De spraymethode en de sopmethode.

  • Spraymethode

Bij de spraymethode lost u volgens de gebruiksaanwijzing een aantal ml van de interieurreiniger op in koud water. En vult u een sprayflacon hiermee. Het is mogelijk om rechtstreeks het vervuilde oppervlak in te spuiten. Een andere manier is om het de interieurreiniger eerst op een microvezeldoek te spuiten en daarmee het oppervlak af te nemen.

  • Sopmethode

Bij de sopmethode doseert u de interieurreiniger juist in lauwwarm water. Volg hierbij altijd de gebruiksaanwijzing. Sop de werkdoek of spons in de reinigingsoplossing. En wring deze uit tot het nog klamvochtig is. Reinig hiermee het oppervlak.

Welke soorten interieurreinigers zijn er?

  • Glas- en interieurreiniger

  • Glasreiniger

  • Allesreiniger

  • Superreiniger

Wat is het voordeel van een concentraat interieurreiniger?

1 liter hoog concentraat reiniger kan tot wel 200 sprayflacons vullen. Door te kiezen voor een concentraat wordt er dus fors minder verpakkingsafval geproduceerd.

Verpakking

Interieurreinigers zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Van sprayflacons tot navulzakken. Tegenwoordig zijn er ook verpakkingen van 100% gerecycled kunststof. Staat er een EU Ecolabel op de verpakking? Dan is de interieurreiniger geproduceerd met minder milieubelasting van grondstoffen, energie, water, schadelijke stoffen en verpakking.

 

https://facilitytradegroup.nl