Grotebomencheque
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarvoor kunt u een koelcontainer huren?

Voor de organisatie van een evenement waarbij u veel koelcapaciteit nodig hebt, kunt u een koelcontainer huren. Bij Douven Verhuur kunt u, naast een koelcontainer, ook een koelcel huren. U kunt deze koelcel huren voor drukke dagen waarop uw eigen koelcel niet genoeg koelcapaciteit biedt. Voor grotere evenementen, festivals en cateringbedrijven kunt u het beste een grote vries- en koelcontainer huren. Hiermee kunt u zowel producten gekoeld bewaren als bevroren producten bewaren. Bovendien bent u met een HACCP vries- en koelcontainer altijd verzekerd van de beste hygiëne in uw koelcontainer. Maar waarvoor kunt u het beste een koelcontainer huren, in plaats van ervoor kiezen om een kleinere koelcel te huren?

Evenementen en cateringbedrijven

Met een ruime koelcontainer van Douven Verhuur bent u altijd verzekerd van genoeg koelcapaciteit. De vries- en koelcontainers van Douven Verhuur kennen drie verschillende standen; de vriesstand, de koelstand en de werkstand. De werkstand is zeer prettig wanneer u eveneens in de vriescontainer aan het werk moet. De koelcontainers vriezen namelijk tot wel -25 graden Celsius. De REEFER koelcontainers komen bij Douven Verhuur in drie verschillende varianten: van 20 ft, een stille variant van 20 ft en een kleinere vries- en koelcontainer van 10 ft. Mocht u minder ruimte nodig hebben en enkel producten willen koelen, dan kunt u een koelcel huren van 8 ft.

HACCP vries- en koelcontainer huren

Een vries- en koelcontainer bestemd voor het gekoeld en bevroren houden van levensmiddelen bestemd voor de consumptie van de mens moet aan een aantal regels voldoen: de HACCP regels. HACCP is een afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points. In deze regels staat vermeld waaraan de koelcontainer moet voldoen om voor deze doeleinden gebruikt te mogen worden. Bij Douven Verhuur kunt u een HACCP vries- en koelcontainer huren en bent u verzekerd van een koelcontainer die aan de HACCP regels voldoet.