Grotebomencheque
Image default
Aanbiedingen

Wat is een elektrische sigaret?

Het wordt ook wel een e-sigaret genoemd en mag op bepaalde plekken en thuis gebruikt worden. Bij een sigaret komen vaak nare luchtjes bij kijken, dit heb je bij een elektrische sigaret niet. Naasten hebben er dus minder last van en de kleding hoeft niet elke dag de wasmachine in om de sigaretten lucht eruit te halen.

 

De sigaret werkt op batterij en wordt via een usb kabel of adapter opgeladen. De sigaretten komen in verschillende vormen en maten, de één is groter als de ander en zo heeft de één weer meer voltages dan zijn voorganger.

 

Modellen in een elektrische sigaret

Zoals eerder genoemd zijn er dus verschillende modellen. Elke model heeft dan ook zo zijn eigen specificaties, dit verschilt per merk en uitvoering. De bijgeleverde informatie over de elektrische sigaret is erg belangrijk, houd in het achterhoofd dat het geen alternatief is van de normale sigaret. Het blijft een elektronische apparaat dat het roken enigszins nabootst. Tijdens het roken inhaleer je damp dat de e-sigaret afgeeft.

 

De elektrische sigaret in drie modellen

Er zijn e-sigaretten op de markt die als wegwerp gediend worden, maar ook cartomizer en clearomizer modellen. Laat je goed informeren om een juiste keuze te maken.

 

Wanneer er wordt gesproken over een wegwerp e-sigaret, staat dat gelijk aan inhalaties van ongeveer vijf normale sigaretten.

 

Wanneer je dat liever niet hebt, kies je voor een sigaret met navul cartridges dit is een model waarbij de sigaret navulbaar is, je klikt de cartridges vast aan de batterij.

 

Ben je meer van een sigaret waar verschillende smaak vloeistoffen aan worden toegevoegd? Dan zal je moeten gaan voor een e-sigaret met clearomizer. Het middeltje dat daar in gaat worden ook wel e-liquid genoemd en is te verkrijgen met of zonder nicotine. Ook in de nicotine gehalte zit variatie vanaf 0 mg tot 18 mg.